2777
2789
عنوان

درددل و درخواست کمک

138 بازدید | 16 پست

36 سالمه داشتم اقدام میکردم برا بارداری که نتیجه آزمایش ذخیره تخمدان اومد نزدیک صفر. آخه کی تو 36 سالگی اینجوری میشه ک من شدم؟ خلاصه که داغون شدم دکتر گفت اول IVf بعد تخمک اهدایی. ولی هنوزم باورم نمیشه آخه من هرماه کامل پریود میشم. دنیا رو سرم خراب شده غرورم شکسته فکر حرفای خانواده شوهرم دیوونم میکنه. اونا تبریزن و من تبریزو خیلی دوس دارم ولی از ترس حرفاشون و نگاهاشون نمیتونم برم اونجا. دلم گرفت واقعا امیدام به باد رفت فکر میکردم اگه عفونت درمان شه باردار میشم آخه همه دور و بریام تو این سن میشن. این عدد یعنی یاِسگی وای باورم نمیشه آخه هیچ علاِمی از یایسگی نداشتم. الانم اگه پیاممو میخونید لطفا یه دکتر خوب ناباروری که خودتون یا اقوامتون نتیجه گرفتن لطف کنید معرفی کنید. ممنونتون میشم عزیزان. ترجیحا تهران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم مشکل شما رو داشتم 8سال باردار نشدم هردکتری که فکر کنی رفتم جواب نگرفتم دیگه به فکر آی وی اف افتاده بودم تا اینکه دکتر مرضیه آقاحسینی رو بهم معرفی کردن کلینیک امید بزنی گوگل میاره یه خانم سن بالاست حدودا 70یا 80ساله س

دستش طلاست به خدا

من با نسخه اول باردار شدم برام باور کردنی نبود خدا خیرش بده واقعا

البته توسل به امام رضا هم بی تاثیر نبود

برات دعا میکنم هرچه زودتر طعم مادر شدنو بچشی استرس به خودت نده

سلام عزیزم منم مشکل شما رو داشتم 8سال باردار نشدم هردکتری که فکر کنی رفتم جواب نگرفتم دیگه به فکر آی ...

خداروشکر عزیزم. خیلی برای دل شکستم دعا کن من هیچکسو ندارم جز شوهرم اگه باردار نشم خانوادش با زخم زبون بیچارم میکنن. حتما سرچ میکنم در موردش. ممنونم

خداروشکر عزیزم. خیلی برای دل شکستم دعا کن من هیچکسو ندارم جز شوهرم اگه باردار نشم خانوادش با زخم زبو ...

عزیزم به خدا با تمام وجود درکت میکنم خودم 8سال این زخم و داشتم تحمل میکردم امان از زخم زبون خانواده شوهر

منم فقط شوهرم پشتم بود وگرنه داغ به دلم میگذاشتن

حتما برو پیش این خانم دکتر شک نکن مشکلتو حل میکنه بعد از خودم خیلیا رو معرفی کردم همه نتیجه گرفتن خداروشکر

عزیزم به خدا با تمام وجود درکت میکنم خودم 8سال این زخم و داشتم تحمل میکردم امان از زخم زبون خانواده ...

حتما میرم عزیزم الان که تو نت سرچ کردم تعریف داشتن. شمام مگه ذخیره تخمدان نداشتی؟ دکتر آزمایشمو باور نکرد گفت مگه پریود نمیشی یا بی نظمی داری گفتم نه والا. سونو معمولی هم داده بودم خوب بود و فولیکول داشتم. بیماری زمینه ای هم نداشتم بهم گفت تکرار کن amh رو شاید اشتباه شده. ولی بعید میدونم چون آزمایشگاه خوبی رفته بودم. خلاصه تکرار کردم و گفت وقتی جوابش اومد ببر پیش فوق تخصص

حتما میرم عزیزم الان که تو نت سرچ کردم تعریف داشتن. شمام مگه ذخیره تخمدان نداشتی؟ دکتر آزمایشمو باور ...

من کلا تخمدانم از کار افتاده بود سمت راستم کلا کار نمیکرد سمت چپم 20درصدش مونده بود 

تخمک اصلا نداشتم فک کنم 12بود یعنی صفر

ودرسال دوبار بیشتر پریود نمیشدم یعنی 6ماه یه بار

الان دوتا بچه دارم عزیزم

من کلا تخمدانم از کار افتاده بود سمت راستم کلا کار نمیکرد سمت چپم 20درصدش مونده بود تخمک اصلا نداشتم ...

خدا انشاله بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم. چقدر حرفات برام امیدبخش بود سه روزه کارم شده گریه. خدا دوستت داشته برای منم دعا کن. 

خدا انشاله بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم. چقدر حرفات برام امیدبخش بود سه روزه کارم شده گریه. خدا دوستت ...

عزیزم استرس برات سمه 

من چیزی که تجربه کردم وگفتم چون درکت میکنم میدونم چه درد بدیه اما اصلا نگران نباش در وهله اول آرامش مهمترین درمانه بعدم این خانم دکتر خیلی حاذقه با خیال راحت برو پیشش اتفاقا مترو خوره وراحت میتونی بری درمانتو شروع کنی ایشارله تو همین تاپیکت بهم خبرخوبشومیدی شک نکن ایشالله خدا به دلت آرامش بده