2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم برادرم هم خیانت کرده هم کلی بدهی بار آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 118 پست
ناراحت نشو ولی برادرت احمقهحماقت پشت حماقتخیانت نباید میکردخونه رو نباید ب نام همسرش میکرد گیرم طلاق ...

عزیزم وقتی خیانت دیده بیشتر از خونه هم حقشه تو خودتم دختری

بعدشم حتما توافقی چیزی داشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی خیانت دیده بیشتر از خونه هم حقشه تو خودتم دختریبعدشم حتما توافقی چیزی داشتن

چیز خوبی از کسایی ک خونه ب نام زنشون زدن نشنیدم اکثرا یه مدت خوب میشن و وانمود میکنند خیانت رو بخشیدن خونه رو که گرفتن بعدشم مهریه میگیرن مرد رو بیرون میکنن

مرد میمونه و کلی طلبکار میلیاردی  و نزول خور که خونش رو بمکن که البته حقشه

مرد اشتباه کرده باید قطعا تاوانشم بده ولی تاوانشم از دست دادن همه چیزش نیست

ناراحت نشو ولی برادرت احمقهحماقت پشت حماقتخیانت نباید میکردخونه رو نباید ب نام همسرش میکرد گیرم طلاق ...

مگه همینجا همه به زنای خیانت دیده نمیگن دارایی های شوهرتو برن بنام خودت؟ 

اتفاقا کاربجایی کرده چون نزولخورا میان نونه رو میگیرن اگخ بع اسم مرده باشه اینجوری حداقل زنه ببره اگر بچه داره که چه بهتر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

چرا نباید خونه رو بزنه؟؟؟ مردک خائن از پس شلوارش بر نمیاد 

پس حقشه همون بی خونه بمونه ادم شه میخواست خیانت نکنه

مگه همینجا همه به زنای خیانت دیده نمیگن دارایی های شوهرتو برن بنام خودت؟ اتفاقا کاربجایی کرده چون نز ...

مرد اشتباه کرده باید قطعا تاوانشم بده ولی تاوانشم از دست دادن همه چیزش نیست

چیز خوبی از کسایی ک خونه ب نام زنشون زدن نشنیدم اکثرا یه مدت خوب میشن و وانمود میکنند خیانت رو بخشیدن خونه رو که گرفتن بعدشم مهریه میگیرن مرد رو بیرون میکنن

مرد میمونه و کلی طلبکار میلیاردی  و نزول خور که خونش رو بمکن که البته حقشه

پولشون رو نده باید سالها بره زندان

اینجا و حرفایی که اینجا زده میشه رو هم جدی نگیر مرد چند تا خونه داشته باشه شاید یکی رو ب نام زنش میزنه هیچکس کل سرمایه زندگیش رو بخاطر اشتباه ب زنش نمیده