2777
2789
عنوان

شغل پرسود برای خانم چیا هستن

105 بازدید | 9 پست

سلام عزیزا. من. یه خانم ۳۱ساله ام. درس خوندم دستم به جایی بند نشد. خیلی ناراحتم خیلی افسرده شدم.  و نیاز دارم یه استقلال مالی داشته باشم پشتیوانه  خوبی  ندارم لطفا برام  محبت کنید بگید چکار کنم بهتره ؟  کتاب خوندن ای الکی  عمرمو اعصابم و  بهم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شاخه از ارایشگری یاد بگیر بعد برو تو سالن کار کان که به کار وارد بشی ، کم کم شماره مشتریا رو بگیر ...

سالن ها آدمای خودشو دارن من برم میگن ناخن کار داریم 

منم کارشناسی میکروبیولوژی دارم ، مدرک گریم سینمایی ، فیشیال اما بخاطر بچه هام تو هیچ زمینه ای نتونستم برم بیرون کار کنم واقعا یه مدت افسردگی شدید گرفتم ،چندسال پیش تو دیوار دنبال کار درمنزل بودم که کار طب سنتی دیدم و از اون سال دارم تو این زمینه بصورت آنلاین کار میکنم اگر خواستی درخواست بده لینک گروه کاری بفرستم آموزشهاشم رایگانه 

سلام عزیزم

رشته ات چیه؟؟

اگه علاقه داری و میتونی برو دنبال خیاطی اول با دوست و آشنا مشتری پیدا میکنی بعد کم کم میتونی کارگاهی چیزی کار پیدا بکنی یا کلا همینطوری مشتری های خونگی خودتو داشته باشی حتی میتونی توی یه زمینه به خصوص خیاطی بکنی مثلا سرویس آشپزخونه و عروس یا مانتو و کت و شلوار 

درآمدش خوبه ولی خب هم تلاش میخواد هم حوصله 

نمیدونم مدرکت چیه عزیزم ولی هیچ کاری به عنوان منشی و حسابدار یا هتل داری یا دستیار دندونپزشک و ایناهم نتونستی پیدا بکنی؟؟

زبان انگلیسی بلدی؟؟

چون الان آموزش زبان هم خیلی درآمد داره حتی اگه سطح پیشرفته ای نداشته باشی یکم دست بجنبونی خودتو میتونی برسونی بعدم با آموزش کودکان و مبتدی شروع کنی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

ادمینی

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹