2777
2789
عنوان

خونه تكونى با كمك آقايون😬

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکم میکنه خدا از این بابت حفظش کنه ولی کمک مالی نه!خدا از این بابت لهش کنه 😁😁😁

😄😄😄

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
در حد صفر،ظهر بهش میگم کی پرده رو میکنی که بشورم،میگه هیچوقت،تمیزه شستن نمیخواد

شوهر من میگه پرده و فرش شستن نمیخاد تمیزه حالا 3ساله عروسی کردیما همشون همینن

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙
کمکم میکنه خدا از این بابت حفظش کنه ولی کمک مالی نه!خدا از این بابت لهش کنه 😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
شوهر هاى شما چقدر كمك ميدن؟

امسال بهش گفتم شیشه و دیوار مال توه،یجور برنامه ریزی کن که آخرش نمونه،راستی فرشم باید شامپو بکشه،مابقی مال منه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
من به شوهرم گفتم فرش و بديم قاليشويي  گفت خودم شامپو فرش ميكشم😁😁😁😁😁😁 حالا كى خدا ميدونه ...

هیچوقت خاهر هیچوقت

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙

شوهرم خداييش كار ميكنه

ولي بعدش غر غر ميكنه آي اينورم آي اونورم😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤