2777
2789

مراقب تقلب رو ازم گرفت ولی برگمو نگرفت و گذاشت ادامه امتحان رو بنویسم 

بنظرتون تقلب رو ممکنه به برگه وصل کنه و تحویل استاد یا کمیته انضباطی بده؟؟؟

اخه بعدش از یکی دیگه گرفت بهش گفت من اطلاع میدم حالا هرچقدر میخوای بنویس ولی به من نگفت منم فکر کردم کاری نداره و دیگه راضیش نکردم 

بنظرتون به استاد پیام بدم و بهش بگم که پاسم کنه یا ممکنه اصلا به دست استاد نرسیده باشع و بهش نگفته باشع؟

میخوام به استاد بگم ولی میترسم مراقب بهش اطلاع نداده باشه بدتر خودمو لو بدم پیشش نمی‌دونم چیکار کنم 

برگه ای که توش تقلب شده رو دست استاد نمیدن، با نیم نمره میندازنت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای یادم اومد چقدر خنگ بودم تو دانشگاه یه برگه تقلب ازم گرفتن منم نمیدونستم که چقدر برام بد میشهبرگ ...

ای واااای 

منم اون لحظه نمیدونستم که اینطوری قرارع بشه وگرنه باهاش حرف میزدم و راضیش میکردم 😭 

حالا چیکار کنم 

من که با خیلیا حرف زدم بهشون گفتم من اصلا نمیدونستم که گرفتن برگه اینقدر بده و خدا شاهده نمیدونستمح ...

خدا لعنتشون کنه چقدر اذیت میکنن بخاطر یه تقلب 

حداقل درسو حذف کنن خیلی بهتره تا معدل بیاد پایین 

منم اگه این درسو بیفتم کلا تعداد واحدام خیلی‌ کم میشه 

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک هات خوندم شماام چند وقت قبل درد شکمی مبهم که به پهلو میزد داشتید ، خوب شدید ؟ منم اینطوریم خیلی نگرانم

میشه دعا کنید خدا به من هم نی نی بده؟😍 من در گوش خدا گفتم آرزو هامو💙💖