2821
2789
عنوان

امروز برادر شوهرمو زدم

2265 بازدید | 73 پست

صب شوهرم رفت مدرسه ( معلمه )

منم کنکوریم داشتم درس میخوندم ساعت 8 دیدم ایفونمون صدا کرد 

دیدم این بیشعور اومده تاپیکای قبل گفتم کاراشو خیلی حسودی میکنه ب ما

درو باز کردم اومد بالا گف مخام بیام خونتون ps بازی کنم .

منم گفتم با کی ؟؟ تنهایی گف اره گفتم دارم درس میخونم حوصلتو ندارم برو داداشت اومد عصری بیا بازی کنین اونم بزور اومد داخل 

منم جیغ زدم هلش دادم گفتم برو بیرون 

واحد کناریمون همون موقع درو باز کرد فک کرد چ اتفاقی افتاده 

دیدم نمیره با دسته جارو برقی زدم تو کمرش انداختمش بیرون😂

الانم مادر شوهرم طلبکارانه زنگ میزنه چیکار کنم میترسم 

توروخدا اگ مخایین تیکه بندازین ترک کنین تاپیکو

به امید ارزو های قشنگمممم

هیچی دیگه

بچه تو بچه شده... 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

درو باز نمیکردی کلا....

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از همون وقتی ک گفتی بخاطر دکتر شدنت احتمالیت میخواد طلاق بگیری

از چشمم افتادی

حقته

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

از همون وقتی ک گفتی بخاطر دکتر شدنت احتمالیت میخواد طلاق بگیریاز چشمم افتادیحقته

جدی ؟؟؟؟؟ اینو گفته؟؟🤣

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز