2777
2789

برام عجیبه  خیلی عجیبه  تو اطراف هم کم و بیش دیدم 

من سال هشتم مشخص کرده بودم دبیرستان کدوم رشته برم و اوایل سال نهم هم نهایی شد تصمیمم    بعد عالم و آدمم حرف میزدن به یع ورم بود😂 از کسی هم نظر نخواسته بودم 

حتی سال نهم می دونستم چه رشته دانشگاهی میخوام برم و هیچ وقت هم نظرم تغییر نکرد 

بعد طرف نهمه میاد میگه  چیکار کنم  یا فاجعه تر از اون کنکوری ک هنوز نمی دونه چه رشته ای میخواد😂 تازه موقع انتخاب رشته تصمیم میگیره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

منم دقیقا

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونستم خیلیم از انتخاب رشتم پشیمونم هم دبیرستان هم دانشگاه خب البته اون موقع گوشی و اینترنت فراگیر نبود که ادم یه تحقیقی کنه مشاور درستی هم نداشتیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
از امضاتون مشخصه بلوغ فکری دارید.سه هیچ از بقیه جلو هستید..برسید به هر اونچه ارزوش دارید

قربونت بشم لطف داری گلم همچنین 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

شرایط زندگی ادماباهم فرق داره شایدبه زورخانواده یاشرایط رفتن رشته ای که دوس ندارن براهمون سردرگمن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من نمیدونستم خیلیم از انتخاب رشتم پشیمونم هم دبیرستان هم دانشگاه خب البته اون موقع گوشی و اینترنت فر ...

بله گلم حق داری الان ولی انقد اطلاعات فضای مجازی تو اینستا و یوتیوب زیاده راحت میتونن تحقیق کنن 

خوبه که شما اینطور بودی ولی طبیعی هست که سردرگم باشن یکی از علت هاش میتونه این باشه که اطلاعات زیادی ...

اره عزیزم کسایی که حالا به هر دلیلی نمی تونن اطلاعات کسب کنن مشکلی نیست ولی خیلی از بچه ها الان به فضای مجازی مسلط هستن کار سختی نیست من خودم از همین فضای مجازی همه اطلاعاتم رو دراوردم حتی نحوه انتخاب رشته برا دانشگاه 

شرایط زندگی ادماباهم فرق داره شایدبه زورخانواده یاشرایط رفتن رشته ای که دوس ندارن براهمون سردرگمن

اره گلم اینو قبول دارم 

از امضاتون مشخصه بلوغ فکری دارید.سه هیچ از بقیه جلو هستید..برسید به هر اونچه ارزوش دارید

ولی آدمی که بلوغ فکری داره تفاوتای آدما رو میپذیره و میدونه که آدمها یکسان نیستن و شرایط متفاوت دارن ... بهرحال هیچکس کامل نیست

آدما فرق دارن با هم.

درسته عزیزم من در کل حرفم این بود ک نباید تصمیم به این مهمی رو بزارن لحظه آخر این تصمیم باید طی ۲ ۳ سال با آرامش گرفته بشه

تصمیم لحظه آخری باعث میشه آدم خیلی اشتباه بکنه 

اره عزیزم کسایی که حالا به هر دلیلی نمی تونن اطلاعات کسب کنن مشکلی نیست ولی خیلی از بچه ها الان به ف ...

درسته ولی همین فضای مجازی هم انقدر اطلاعات مختلف و نظر های آدم های مختلف هست که تصمیم گیری رو برای بعضی بچه ها سخت میکنه😌