2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر خون برات آزمایش مینویسه که علت کمخونی رو بدونه و بعدش خون یا داروی دیگه تزریق میکنه که خونت بیاد بالا

من بخاطر فیبروم و خونریزی خیلی شدید حدود ده بار دارو تزریق کردم که باعمل فیبروم خداروشکر رفع شد

برو دکتر خون برات آزمایش مینویسه که علت کمخونی رو بدونه و بعدش خون یا داروی دیگه تزریق میکنه که خونت ...

منتظرم پریودم تموم شه برم شما الان کامل کامل خوب شدین؟ خطرناک نباشه یه وقت میترسم و نگرانم

منتظرم پریودم تموم شه برم شما الان کامل کامل خوب شدین؟ خطرناک نباشه یه وقت میترسم و نگرانم

نه نترس چیزی نیست کمخونی بیماری خیلی عادی شده بین ما خانوما 

کامل کامل که نه چون مکمل هامو مصرف نمیکنم 

پس تحمل کنم؟چون تنگی نفس دارم و ضعفسر پا نمیتونم بشم

درکت میکنم عزیزم

بخوری هم فایده نداره چون ۷روز تا جذبش طول میکشه

موادغذایی که انرژی میده و خونسازه بخور مثل شیره انگور یا شیره خرما و حتی خود خرما

جگر گوسفند رو بریز تو شیشه بذار عصاره اش دربیاد عااااالیه

خیلی سخته شما ببخشید تو پریودی اذیت نمیشین؟من ب شدت حالم بد میشه تو پریودی دارویی هم میخورین؟

ن زیاد اذیت نمیشم موقع پریود . کلا سه روز پریود میشم . فقط زیاد خواب الودم خسته میشم زود سرگیجه دارم . نه اصلا چند بار دکتر قرص داد برای کم خونی نخوردم اصلا نمیتونم قرص بخورم حالمو بد میکنه تو بارداری ام نخوردم هیچ قرصی نمیتونم اصلا 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .