2777
2789
عنوان

انسان هایی به نام فامیل

80 بازدید | 3 پست

امشب به قدری دلم گرفته که هر ده دقیقه یکبار تاپیک میزنم..

دلیل دیگشم راهنمایی ها و همدردی های زیبای شماست..🤍

از وقتی یادمه ادمی بودم که به کوچیک و بزرگ احترام میذاشتم..

و همیشه با روی خوش رفتار میکردم..

اینطوره که افراد زیادی توی فامیل با من احساس نزدیکی و صمیمیت میکردن..

اما چون ارامش خودم الویت داشت..

از هر فامیل یا شخصی که وایب منفی میگرفتم دوری میکردم..نهایت خونشون نمیرفتمو بهمونه میاوردم..

مادرم خدا بیامرز اصلا موافق نبود همش میگفت دیگه کسیم مونده که باهاش قطع رابطه نکنی؟

ولی این جمله رو خیلی قبول دارم..

والدین دوست قلابی

و فرزندان فامیل قلابی رو خوب تشخیص میدن..

بگذریم..

حالا سه هفتست مادر من فوت شده و

اصلا دوست ندارم از این لفظ استفاده کنم ولی اعضای فامیل دارن همو تکه تکه میکنن

این وسط به خانواده عزادار منم رحم نکردن

و هرچی حرفو حدیثه پشت سرشون قطار کردن..

پدرم میگه هر وقت هر چی به تو گفتن تو جوابشونو بده..

اینقدر به پدرم حرف زدن..با اینکه این فرد چه از لحاظ اگاهی و علمی و چه از لحاظ مالی از همشون 

الهی شکر دارا تره..و اگاه تر..ولی بازم خودشون رو همه کاره میدونن..

حتی سر خاک مادرم من حواسم نبود

ولی مثل اینکه به خواهر کوچیک من چشم غره رفته بودنو یه سر جریانی که نمیگم چون شناسایی میشم

حرفایی بهش زده بودن..

جلوی خودم مادربزرگم به پدرم بی احترامی کرد منم دیگه طاقتم طاق شد دهنمو واکردم که یهو دیدم دو تا دست محکم دهن منو گرفته داره منو میکشه بیرون

دیدم پدرمه..

اینا به کنار..

همونا

منو میبینن انگار کیو دیدن..همچین میپرن بغل میکنم و قربون صدقه میرن انگار من عضو خانواده خودم نیستم!!!

انگار فرق دارم!!

زنگ میزنن پیام میدن ولی از اونور به پدر من بی احترامی میکنن..

کاش به خودم بی احترامی کنن بخدا اینقدر دلم نمیشکست..

از طرفی اگه به خودم بگن از خجالتشون در میام..

چون چیزایی به من گفتن که من میدونمو خودشونو خدا..

و اگه غیر بفهمه زندگیشون سیاه میشه..

شایدم از همین هراس دارن..

سر خاک مادرم داشتم از هوش میرفتم..

اعضای محترم اومدن میگن عزیزم مارو کی دعوت میکنی خونتون..

خانما مگه دعوتیه!!!؟

یعنی من باید شام بدم به همه.

سفره رنگین بچینم..!

چتر باز بودن شده عادت..

بس که مادر من تاپیک های قبلیم گفتم خوبی کرده بود بد عادت شدن..

ولی کم کم میفهمن این خونه دیگه اون خونه نیست..

این دخترم مثل مادرش ساده نیست.

مادرمنم فوت شد دقیقا ی پوست و نقاب از روی همه فامیلا برداشته شد 

من سرخاک با همه دعوا کردم هرکسی دیدم میخنده یا چرت میگ برامم مهم نبود کیه 

خاله ی خودم شبی ک مادرم هنوز دفن نشده بود میگفت خودش مرد کاش بچه هاشم مرده بودن 😊

حتی روز چهلم مادرم انگاری مسابقه خاستگاری داشتن🫠هنوز داشتیم کارتای مادرمو پخش میکردیم😔

خدا حلالشون نکنه 

چقدرسخت بود چقدر سخت گذشت 

میفهمم چی میگی. کاملا درکت میکنم ولی قوی باش و پشت خانوادت ب هیچکس رو نده واسه دخالت و.... حتی بزرگترای فامیلتون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت حق میدم دلت گرفته باشه. فامیلایی که اینجوری رفتار می‌کنن واقعاً ارزش انرژی گذاشتن ندارن. اونا دنبال بازی و دعوا هستن، تو فقط حواست به آرامشت باشه و خودتو حفظ کن. جوابشون رو نده چون بیشتر می‌خوان دعوا راه بندازن. تو باید قوی باشی و فقط مراقب خودت و خانوادت باشی. این چیزا تموم میشه، وقت بزار روی خودت و آرامشت.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!