2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

183 بازدید | 14 پست

ما هنوز نامزدیم تا سه روز رابطه مون خوب میشه 

یهو بی دلیل سر مامان نامزدم دعوامون میشه من میگم هنوز عقد نیستیم مامانش اینقدر دخالت داره عقد بشیم دیگه چجوریع:)

نامزدمم از حرفعاش انگار پشت مامانشع من هر چیم محبت خرجش کنم اون کارای مامانشو می بینه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشو پسری که بچه ننس عقل صفرررررر

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

زندگی با اینجور مردا عذابه. به اینا نمیشه تکیه کرد...هرروزتون دعوا و جنجاله، نمیذارن زندگی کنید. اگه عقد نیستی، خوب چشمات و باز کن. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین مادرشوهر منم دخالتگر ولی چون شوهرم رو نمی‌ده خیلی نمیتونه مانور بده پس درجه اول مهم اینه شوهرت اجازه نده بهش 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

هنوز زوده این جور آدم رو زود سمت خودت بکشی .به خودت و نامزدت زمان بده .تو هر چی بیشتر موضع بگیری اون ...

آخه سه ساله باهمیم قبلش دوست بودیم 

مامانش خیلی دخالت می کنه پسرشو پر می کنه 

آخه سه ساله باهمیم قبلش دوست بودیم مامانش خیلی دخالت می کنه پسرشو پر می کنه

خب منظورمم همینه. 

اینم دوست داره تو رابطت با مادرش خوب باشه چون انتظار داره درکش کنی .

وقتی حرفی میشه و چون هنوز بچه هستش نمیتونه خوب درک کنه و تو شرایط بفهمه چکار کنه. 

به زمان نیاز داره و تو سیل کن سیع کن با توجه به علی رقم میل خودت با مادرش رابطتتو خوب کن .

فقط یادت باشه زن و شوهر همیشه با همن و تو زمان بیشتری داری تا شوهر و زندگیتو اونجوری که خودت میخوای بسازی