2777
2789

داستان از این قراره ، یه ویدیوی دوربین مخفی دیدم که مرده به مامان بچه توی پارک می‌گفته من میرم بچه ت رو گول میزنم ببینیم میاد باهام یا نه 

مامانا میگفتن نه نمیاد 

ولی همه اون بچه ها گول خوردن و با مرده میرفتن 

منم چون قبلاً توی این موضوعات واسه پسرم صحبت کرده بودم فکر میکردم می‌دونه نباید بره چون بچه محتاطی هم هست ولی توی عمل دیدم نه پسر منم گول میخوره و مثل اینکه صحبت تنها ، کارساز نیست 

سناریوی بازی چیدم که مثلا من دزد هستم و می‌خوام به هر شکلی که هست ببرمش 

بعد از چند بار تمرین بالاخره فهمید باید بگه نه ، داد بزنه مامان و فرار کنه و به من یا باباش بگه 

مدل بازی مون این بود : 

من به عنوان غریبه میرفتم جلوش حال و احوال میکردم اسمشو می‌پرسیدم بعد به طرق مختلف گولش میزدم 

یه هاپو دارم دوست داری ببینیش؟ 

خیلی از بازیت خوشم اومد خیلی خوب سر میخوری بگو ببینم دوست داری برات بستنی قیفی بخرم یا شکلاتی ؟ 

این خرگوشو ببین چقدر نرمه یه گربه دارم از این هم نرم تره بیا بریم نشونت بدم 

منو مامانت فرستاده گفته بیام دنبالت بریم خونه 

پارک از کدوم طرفه ؟ بیا نزدیک تر بگو نمیشنوم چی میگی 

می‌نشستم کنارش می‌گفتم می‌خوام اندام تناسلیتو ببینم چه شکلیه 

و... 

واکنش درست : نه ، داد بیداد ، فرار و به مامان گفتن 

چند بار من دزد میشدم چند بار اون تا بالاخره براش جا افتاد دو روزیه داریم تکرار میکنیم این بازی رو دیگه حوصله ش نمیکشه ول کردم ولی توی برنامه م هست ماهی یه بار این بازی رو بکنم باهاش بشینه توی ناخودآگاهش 

گفتم به شما هم بگم بوس بهتون شب بخیر 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خوبه منم انجام میدم، ولی یچیزی منو خیلی ترسونده ،چندوقت پیش یه کلیپی دیدم که اقاهه لباس پلیس میپوشیده و بچه هارو میدزدید ،من همیشه به پسرم میگفتم اگه گم شدی برو سمت پلیس🫤 حالا چیکار کنم؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه منم انجام میدم، ولی یچیزی منو خیلی ترسونده ،چندوقت پیش یه کلیپی دیدم که اقاهه لباس پلیس میپوشید ...

احتمال اینکه هم زمان بچه گم بشه و دقیقا همون تایم یه بچه دزد لباس پلیس پوشیده باشه بسیار کمه آخه 

به نظرم پلیس رو نا امن نشون ندیم بهتره ولی به بچه بفهمونیم خودجوش با هیچ غریبه ای نره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چند سال پیش توی یک مهد کودک بودم و مدیر مهد به چند تا مادرها گفت بیشتر مراقب رفت و آمد بچه هاتون باشید اونا با قاطعیت گفتند نه بچه هامون را آموزش دادیم گول کسی را نخورند . مدیر با هماهنگی با اولیا بچه ها را برد پارک و با چند نفر دوستاش برنامه چیدند بچه ها را گول بزنند که دنبالشون بیان و با دوربین فیلم گرفت همه بچه ها بلا استثنا گول خوردند شاید اول مقاومت کردند ولی هر بچه ای نقطه ضعفی داره و بلاخره کوچک هست . فیلم را که نشون اولیا دادند شاخ درآوردند و گفتند بچه ما همه توصیه ها را از حفظ میگه ولی واقعیت اینه مفهوم توصیه با حفظ کردنش خیلی فرق داره 

احتمال اینکه هم زمان بچه گم بشه و دقیقا همون تایم یه بچه دزد لباس پلیس پوشیده باشه بسیار کمه آخه به ...

اوهوم، متاسفانه بچه بزرگ کردن خیلی سخت شده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چند سال پیش توی یک مهد کودک بودم و مدیر مهد به چند تا مادرها گفت بیشتر مراقب رفت و آمد بچه هاتون باش ...

ما نقش خودمون که مراقبت از بچه هست رو باید کامل بازی کنیم ولی آگاهی داشتن بچه هم مهمه  ، درسته توصیه کارساز نیست ولی بازی به نظرم می‌تونه اثر گذاری خوبی داشته باشه 

ما نقش خودمون که مراقبت از بچه هست رو باید کامل بازی کنیم ولی آگاهی داشتن بچه هم مهمه ، درسته توصیه ...

بله توصیه هم مهمه و برای بچه های بزرگتر خیلی کارایی داره ولی بعضی ها صرفا به همون توصیه ها بسنده می کنند و از زیر مسئولیت شانه خالی می کنند که اشتباهه