2777
2789
عنوان

ازدواج

76 بازدید | 9 پست

شما اگه بخواید ازدواج کنید یا اونایی که ازدواج کردید آیا نظر خانواده شما براتون مهم نیست؟

یعنی فقط دختر و پسر فقط باید همو بخوان؟ نظر خانواده مهم نیست؟

چون بابام ی حرکات و رفتاری از پسره ديد مخالفه و الان پسره منو مقصر کرده که تو نمیتونی برای زندگیت تصمیم گیری کنی🫠گفته بابات نباید برات تصمیم گیری کنه. راستش بابام راهنماییم کرد و چشم و گوشم باز شد ولی خب مقصر من شدم

پس حق با باباته

از الان داره اینجوری میکنه این بعدا میگه تو بی خانواده ای 

خانواده خیلی مهمه خیلیی

ما چون تحت‌ تاثیر هستیم خیلی چیزا رو نمی بینیم و زندگی متاهلی تجربه نداشتیم 

ولی پدرت هم جنس خودش بهتر می فهمه ازشون مشورت بخواه 

تصمیم آخر خودت میگیری ولی خانواده خیلی مهمه

سلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌👌آخه میدونی پسره رُک اومد بهم گفت خانواده ت نباید نظر بدن و برات تصمیم گیری کنن و واقعا بهم بر خو ...

همین خانواده ت هست که اگه خدای نکرده مشکلی برات پیش اومد پشتت هستن و حمایتت میکنن پس نظر خانواده برات مهم باشه 

یکی از فامیلامون دختره ۱۴ سالش بود با پسره فرار کرد بعدش عروسی کردن الان بعد از بیست سال دختره میگه من بچه بودم نمی‌فهمیدم باید خانواده م یه سیلی بهم میزدن جلومو می‌گرفتند طفلی دختره حالا بابا نداشت فوت کرده بود