گر نگهدار من آن است که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
تک ستاره زندگیم، دخمل گلم 3 /3/ 93 زمینی شد و بهشت را از آن من کرد...
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
ایشالله 9 ماه بی خطر رو طی کنیییییییییییییییییییییییییییییییی
فقط سه بار اقدام داشتم 21 و 23 اسفند ( روزهای تخمک گذاری) و 28اسفند . امروز 10فروزدین و روز پری من بود که نیومد و بیبی گذاشتم الان چند روزش میشه ؟ 18روز ؟
مرسی دوستای گلم . بدجور هیجان زده هستم . علایمی که داشتم اینا بودن. سینه درد از اواخر اسفند ماه شروع شد ! من هیچ وقت نزدیک پری یا مابین دو تا پری سینه درد نمیگرفتم ! خشکی دهان - تکرر ادرار در حد کم