2777
2789

شوهر من ۵ تا بچه هستن،۱ خواهر و ۴ تا برادر که شوهرم ته تغاری خونشون بود.پدر و مادرش به همه پسراشون خونه دادن،ولی به شوهر من طبقه پنجم ساختمون خودشونو دادن و به نامش زدن به عنوان کادوی عروسی.خودشونم طبقه اول میشینن.

دخالتم نمیکنن کاری هم بهمون ندارن.از بس زیادن بچه هاشون نه محبتی میکنن نه آزاری دارن.منم نمیرم خونشون مگر دعوت کنن که اونم اکثرن شوهرمو میفرستم خودم میگم به مادرت بگو پریوده یا سردرد داره نمیاد.واقعیتش دیگه دوست ندارم این جا باشم.به شوهرم میگم خونمونو عوض کنیم بهونه میاره.میگه باید کلی بگردم و دلم نمیاد خونه ای که به اسمم زدنو بفروشم تا زندن و از این حرفای بچه ننه ای.

چی کار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی ازاری ندارن مشکلت چیه خب

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ناراحت نشی عزیزم 

اما تو انتخاب عروس دقت نکردن 

خونه برات خریدن 

کاری هم به کارت ندارن 

دعوت هم میکنن بهانه میاری نمیری

اونوقت فرقت با کسی که کیلومترها از خونواده شوهر دوره چیه؟؟؟

چه چیزی سنگینی میکنه؟؟

وقتی اذیتی ندارن مشکلت چیه؟ فک کن همسایه ان

دوست ندارم

چند هفته پیش سر شوهرم داد زدم پنجره آشپزخونه باز بوده اینام شنیدن و به روی شوهرم آوردن

آشپزخونه من رو حیاط خلوت اینا باز میشه پنجره اش