2777
2789

ادم باید خودش خودش رو سرگرم کنه، درگیر کار و شغل یا بیرون رفتن و فعالیت های دیگه بشه؟ 

ینی اینکه دلت بخواد بیشتر وقت ها با همسرت باشی و تایمت با همسرت پر شه یا اگر نیست باهاش حرف بزنی و کاراتو باهاش بکنی انتظار بیجاییه؟ و اشتباهه؟

حَسبی الله💫🍃

کلا توی زندگی بهتره برنامه و هدف شخصی داشته باشی

ازدواج ۲۴ ساعته است  ولی همه ۲۴ ساعت کنار هم نیستید

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

اره بیکار باشی هی میخوای به شوهر ور بری اونم خسته میشه .

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم اگه قراره همش تنها باشه چرا ازدواج میکنه؟

منطقیه گاهی شرایط باعث بشه نشه باهم بود منطقیه بگیم اگه بیش از حد وابسته به همسر نباشید که اگه یه روز کار داشت دستش بند بود شما هم دست از زندگی کردن بکشید

ولی منطقی نیست بگیم کلا همیشه تنها باشید و انتظار نداشته باشید با همسرتون وقت بگذرونید 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کلا توی زندگی بهتره برنامه و هدف شخصی داشته باشیازدواج ۲۴ ساعته است ولی همه ۲۴ ساعت کنار هم نیستید

اره دارم ولی دوسدارم شوهرمم تو این برنامه ها کنارم باشه نه اینکه اصلا وقت نداشته باشه حتی باهاش حرف بزنم درمورد کارام 

حَسبی الله💫🍃
آدم اگه قراره همش تنها باشه چرا ازدواج میکنه؟منطقیه گاهی شرایط باعث بشه نشه باهم بود منطقیه بگیم اگه ...

درسته نظر منم همینه

کاش میشد بخاطر این چیزا جدا شد و پشیمون نشد

الان به یکی بگی بخاطر این میخوام جدا شم ، میگن عقل نداری 

البته که فقط این نیست ، ولی همشون در کنار هم داره عذابم میده 

اما خصوصیات خوب دیگه ای که داره نمیذاره راحت تصمیم بگیرم

حَسبی الله💫🍃
اره دارم ولی دوسدارم شوهرمم تو این برنامه ها کنارم باشه نه اینکه اصلا وقت نداشته باشه حتی باهاش حرف ...

وقت نداشتن هم درست نیست

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

درسته نظر منم همینهکاش میشد بخاطر این چیزا جدا شد و پشیمون نشدالان به یکی بگی بخاطر این میخوام جدا ش ...

راه‌های دیگه رو امتحان کنید راجبش با هم حرف زدین؟

مشاوره و زوج‌درمانی و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
راه‌های دیگه رو امتحان کنید راجبش با هم حرف زدین؟مشاوره و زوج‌درمانی و...

مشاوره نمیاد هرکاری میکنم 

حودم رفتم ولی تنهایی نمیتونم بجنگم برای این زندگی

حرفم که میزنم بنظرش توقع زیادی میاد و چون سرکار میره دیگه نباید هیچ کار دیگه ای بکنه چون خسته ست

حَسبی الله💫🍃
مشاوره نمیاد هرکاری میکنم حودم رفتم ولی تنهایی نمیتونم بجنگم برای این زندگیحرفم که میزنم بنظرش توقع ...

راست میگی یه رابطه دو طرفه و یه نفره به دوش کشیدن یه جا خسته‌ات میکنم

چی بگم حق داری

امیدوارم هرچه زودتر یه جور حل شه که واستون خوب بشه همه چی