لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منطقیه گاهی شرایط باعث بشه نشه باهم بود منطقیه بگیم اگه بیش از حد وابسته به همسر نباشید که اگه یه روز کار داشت دستش بند بود شما هم دست از زندگی کردن بکشید
ولی منطقی نیست بگیم کلا همیشه تنها باشید و انتظار نداشته باشید با همسرتون وقت بگذرونید
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درسته نظر منم همینهکاش میشد بخاطر این چیزا جدا شد و پشیمون نشدالان به یکی بگی بخاطر این میخوام جدا ش ...
راههای دیگه رو امتحان کنید راجبش با هم حرف زدین؟
مشاوره و زوجدرمانی و...
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مشاوره نمیاد هرکاری میکنم حودم رفتم ولی تنهایی نمیتونم بجنگم برای این زندگیحرفم که میزنم بنظرش توقع ...
راست میگی یه رابطه دو طرفه و یه نفره به دوش کشیدن یه جا خستهات میکنم
چی بگم حق داری
امیدوارم هرچه زودتر یه جور حل شه که واستون خوب بشه همه چی