اولش که بحث شد شوهرم گفت کاش زود تر زن میگرفتم میدونستم قبلا رفته خاستگاری ی دختری ولی بهم خورده منم گفتم اره اگر خاستگاریت با قبلی بام نمیخورد الان بچه داشتی من خودم پسر خالم تا ۳ سال خاستگارم بود ولی کار نداشت به خاطر مشکلات دیگه بهم خورد بعد من و شوهرم فامیل های دور هستیم خانواده شوهرم خبر داشتن که پسر الان خاستگار بوده مادرشوهرم زمین نزاشت گفت فک کردی من خبر ندارم خودت خاستگار داشتی اسم خاستگارتم علی بوده منم تو دلم گفتم جرم بوده مثل پسر شما که خیلی راحت میگه رفتم خاستگاری فلانی فلانی من با پسر خالم در حد خاستگاری و آشنایی بوده ی تیکه پلاک طلا آوردن که وصلت نشد پس دادیم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مشخصه که دختر قبل ازدواجش خواستگارهای دیگه هم داره......
اگر نداشتی که هزار تا حرف میزدن همینا بهت....
اما خودت هم اسی تیکه بدی به شوهرت انداختی
مادرشوهر خواسته از پسرش دفاع کنه ..... تو سادگی کردی جلوی اون تیکه انداختی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :) رتبه سال اولم ۵۰ هزار رتبه سال دومم ۳۰ هزار رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه) ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز