سلام غربالگری اول انجام دادم nt 1.2بود nb هم دیده شد تو ازمایشم ریسک سندرم داون ۱به ۱۲۸۰ بود دکترو مشاور ژنتیک ازمایشگاه هم میگفت دیگه ازمایش دیگه ای لازمنیست ولی من لجباز 🤣 حرفشونو گوش ندادم امروز رفتم سلفری دادم بنظرم خودم تصمیم درستی بود
نه این مادرایی که میرسه ماه نهم میگن وا مگه باید غربالگری هم میرفتیم؟
تو سایت هست
اصن نگران نیستن بچشون مشکلی داشته باشه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ازمایش ژنتیک هست که dnaجنینو از خون مادر جدامیکنن و با دقت ۹۹درصد میگن جنین سندرم داون و تریزومی ۱۳ و ۱۸ نداره.. وقتی غربالگری اول مشکل داره انجام میدن غربالگری من سالم بود ولی من سلفریو انجامش دادم
افرینتو خوبی بخدانه این مادرایی که میرسه ماه نهم میگن وا مگه باید غربالگری هم میرفتیم؟تو سایت هستاصن ...
دکترم باحرص میگفت دنبال چی هستی؟ گفتم هیچی دنبال هیچی نیستم ولی من میخوام مطمئن باشم وقتی علم راهو باز کرده برامون چرا انجامش ندیم اصلا به دکتر نگفتم میخوام انجامش بدن خودم رفتن ازمایشگاه گفتم انجام بدین برام🤣چون دکتر برام نسخه نمینوشت من ازاون لجباز تربودم🤣
دکترم باحرص میگفت دنبال چی هستی؟ گفتم هیچی دنبال هیچی نیستم ولی من میخوام مطمئن باشم وقتی علم راهو ب ...
بهتر
ولی مواظب باش در عین حال تبدیل به وسواس نشه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یه ازمایش ژنتیک هست که dnaجنینو از خون مادر جدامیکنن و با دقت ۹۹درصد میگن جنین سندرم داون و تریزومی ...
برای بچه اولم ، خیلی اصرار داشتم که آزمایش سندروم داون رو انجام بدن ، چون داداشم این سندروم هست . اما اون موقع دکتر میگفت فقط از طریق آب دور جنین میشه فهمید و ریسکش خیلی بالاست