2777
2789
عنوان

بچهام خیییلی اذیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی الانم بیدارن دارن سربه سرهم میذارن

همسن پسرو دختر منن

ایناهم خونه رو گذاشته بودن سرشون، به زور خوابوندم، سرم هنو خوب نشده🤕

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

باید خسته بشن بازی دوچرخه سواری فوتبال پارک پیاده روی کلاسهای ورزشی تا انرژیشون تخلیه بشه

خسته نمیشن بخدا

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

دقیقا تا وقتی ک داد و بیداد نکنی ب جنون نرسی و نزنیش تموم نمیکنه باید ب این مرحله برسه بعد تموم کنه ...

چقدر همدردیم دلم برای خودم و زندگیم میسوزه هییییچ مشکلی نداریم این بچه ها شدن تنها مشکلمون انگار سادیسم دارن عصر بردمشون باشگاه تو راه برگشت بستنی خواستن خریدم شیرینی خواستن خریدم اومدیم خونه با هم سبزی پاک کردیم کلی باهاشون حرف زدم تعریفشون کردم ولی انگار نه انگار اصصصصلا هرچی خوبی میکنی خرتر میشن