2777
2789
عنوان

با شوهری ک از وجود من

233 بازدید | 15 پست

خجالت می‌کشه چیکار کنم خسته شدم از این رفتارش کاملا میفهمم ولی قبول ک نمیکنه هیچ بهم میگه تو منفی فکر میکنی شوهرم تو فروشگاه کار می‌کنه همش منو تو ماشین مینشونه میره خرید یا کارتشو بهم میده میگه برو بخر بیا همه همکاراش هم خانوم هستن همشون میدونن زن داره خیلی دلم میگیره وقتی اینجوری باهام رفتار می‌کنه😔 آدم امروزی هستم و به خودمم میرسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همین مرضو داره اصلا تو کوچه و بازار باهام نمیچرخه نه اینکه ازم خجالت بکشه 

چون اگه خجالت میکشید تو بقیه مراسما و مهمونیا هم همین بود

فقط تو کوچه و بازار... نمیدونم چه مرگشه میترسه کسی متلک بگه بهم دعواش بشه...یا دلش نمیخاد دوستا و مشتریاش زنشو ببینن ...

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
شاید اشتباه فکر میکنی .بعضی ها در این زمینه خجالتی ان، نه اینکه از شما خجالت بکشه، در کل در این زمین ...

خجالتی ینی چی ؟ ن کلا رفتارش جوریه که انگار با من بودم تو محیط کارش خجالت زدش میکنن

شوهر منم همین مرضو داره اصلا تو کوچه و بازار باهام نمیچرخه نه اینکه ازم خجالت بکشه چون اگه خجالت میک ...

همکارای شوهر من همه خانومن و من واقعا دلیلی نمی بینم جز اینکه با من خجالت می‌کشه

شوهر منم همین مرضو داره اصلا تو کوچه و بازار باهام نمیچرخه نه اینکه ازم خجالت بکشه چون اگه خجالت میک ...

حتما تا آخر بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16348999/بیا-تا-بهت-بگم-چیکار-کنی-تا-شوهرت-همواره-عاشقت-بمونه-و-خیانت-نکنه

خجالتی ینی چی ؟ ن کلا رفتارش جوریه که انگار با من بودم تو محیط کارش خجالت زدش میکنن

یعنی دوستت نداره که ازت خجالت میکشه. براش عیبه اینکه تو زنش باشی. از وجودت شرمندست. دو روز دیگه هم بهت خیانت کرد تعجب نکن. اون تاپیکی که برات فرستادم رو حتما بخون تا آخر

همکارای شوهر من همه خانومن و من واقعا دلیلی نمی بینم جز اینکه با من خجالت می‌کشه

نه شوهرم تعمیر کاره،فقط با مردا سرو کار داره 

تو این سالا حتی مغازشو به چشم ندیدم فقط با ماشین از کنارش رد شدم🤣🤣

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...