به خاطر گود برداری غیر اصولی ساختمون بغلی ساختمون چند طبقه ی ما به کل فروریخت و هیچی از وسایل سالم نموند فقط شانس آوردیم که نبودیم و زنده اینم سازنده ی عوضی برای ضرری ک ب ما زد برای وسایلمون ی چک داد که برگشت خورد الانم لج کرده پول مارو نمیده آواره موندیم شوهرم میخاد شکایت کنه ...آیا پولمونو میدن?خدا نگذره از آدمایی که زندگی بیرون اینجوری خراب میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجیب که ساختمون چندطبقه کاملا خالی از سکنه بوده !!
چیش عجیب طبقه اول از عید رفتن تابستون بیان
ماهم دخترم بیمارستان بود نبودیم بالایی بودن یهو دیدن صدا های عجیب میاد پریدن کوچه همون آن ریخته چهارم هم سرکار بودن چرا فقط دنبال زیر بغل مارید حالا یکی میگفتم مرده خیالتون راحت میشد عجیب تو نظر شما نیاد
فکنم میان برسی اگرچیزی جا ب جانکرده باشین ازوسایلاتیکه ای پیداکنن مارکی چیزی ببینن شاید بیشتربدن 300که میتونی 4،5قلم لوارم بخری بقیش چی؟ همچی داشتی؟ وسایلت نوبودن؟ وسایل برقی تخت و مبل و همچی کامل داشتی؟
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔