2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نازززی😍😍

چه چشاییی

صورتت بابه موهای فر هست 

حتما یه سری موهاتو فر کن از اول مو تا اخرش فر باشه خییلی به صورتت میاد

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

سلام خوبیم گلم هیییی زیاد نمیام سایت الان از حالت تهوع خوابم پریده فردا باس زود برم سرکار ولی خوابم ...

آره کم پیدایی..اتفاقا منم همین حالت ودارم به اضافه دردپریودی😢

قربونت عزیزم ب خوبیتون

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
آره کم پیدایی..اتفاقا منم همین حالت ودارم به اضافه دردپریودی😢قربونت عزیزم ب خوبیتون

من  هروقت پریودیم نزدیک میشه همینم استرس حاملگی که امونمو بریده🤦🏻‍♀️ یعنی جون مرگ میشم تا پریود شم🥹

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
کدوم شهریکرمانشاه؟؟کدوم سالن رفتیمنم واسه ۳ تیر میخوام وقت بگیرم بین دچ و گلاره خزائی موندم

ن من اسلام ابادم🤕😂

دچ که خعلی خوبه کاراشو دیدم ولی گلاره خزائی رو نمدونم🥺😅

کوردم🌱

[QUOTE=] ن من اسلام ابادم🤕😂 دچ که خعلی خوبه کاراشو دیدم ولی گلاره خزائی رو نمدونم🥺😅 [/QUOTE]

گلاره من ا جلو کاراشو دیدم بجز پیجش

ولی خب دچ فقط نمونه پیج دیدم

ولی تعریف زیاد میکنن

و نمونه کارا هم خوب تو پیجش

ولی از نزدیک ندیدم

شما چقد دادی

من هروقت پریودیم نزدیک میشه همینم استرس حاملگی که امونمو بریده🤦🏻‍♀️ یعنی جون مرگ میشم تا پریود شم ...

ای وای من، خب ی راه درست درمون داشتەباش واس پیشیگیری اینطوری ک نمیشه...تهوعتم از استرسه

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
تو هم برین به ارایشگره😁😅کدوم شهری گلم؟

😂😂😂والا نریدم ولی هرچی گفتم موهامو باز کن گفت عروسی خواهرته ارایشتو که گفتی لایت حداقل شنیون کن هرچقد مثه خر سیوراندم نزاشتن بازش کنم🤣🤣🤣

کوردم🌱

ای وای من، خب ی راه درست درمون داشتەباش واس پیشیگیری اینطوری ک نمیشه...تهوعتم از استرسه

والا چی بگم تعلیق نشم🤦🏻‍♀️💔😂 بدنم باهیچی سازگار نیس لعنتی بخدا از استرس دارم نابود میشم مامانمو میشناسی که😂 همه به کنار از اون ببشتر میترسم

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️