2777
2789
[QUOTE=] ن من اسلام ابادم🤕😂 دچ که خعلی خوبه کاراشو دیدم ولی گلاره خزائی رو نمدونم🥺😅 [/QUOTE]گلار ...

من که نرفتم پیش دچ فقد دوستامو دیدم رفتن و نپرسیدم ازشون ولی یه سارینا نامی هم هست کار اونم خیلی خوشگله دوستم واسه عروسیش رفت اونجا خیلی خوشگل شد🥺❤

کوردم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نرفتم پیش دچ فقد دوستامو دیدم رفتن و نپرسیدم ازشون ولی یه سارینا نامی هم هست کار اونم خیلی خوش ...

اره آره سارینا هم پیام دادم دو روزه ج نداده

کار سارینا هم دوست‌داشتم

دچ قیمت گرفتم ب گمانم گفت ۴ تومانباید پیاما ببینمخزائی گفت ۳

چخبره وای😳😂من که حیفم میاد اینهمه هزینه کنم بیشتر وقتا خودم ارایش میکنم از ارایشگرا قشنگتر هم درمیارم خودمو😴😎😂

کوردم🌱

والا چی بگم تعلیق نشم🤦🏻‍♀️💔😂 بدنم باهیچی سازگار نیس لعنتی بخدا از استرس دارم نابود میشم مامانمو ...

عزیزم😅

روزای پرخطر سیکلت بیشتر مراقب باش...

برو پزشک داروی مناسب وضعیتت رو بهتر میده سرخود چیزی مصرف نکن 

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"