2777
2789
عنوان

کلامی با هم زبانان افغان

310 بازدید | 23 پست

فضای مجازی هردوملت پرشده از توهین و صحنه های دلخراش که کاش نمیشد امیدوارم  همهبا سلامت و دل خوش یرگردید وطنتون و ابادش کنید ، شایدازما انتظارمهمون نوازی بیشترداشتید ولی منابع کشوروزیر ساختای کشورمامهاجرپذیر نیست ،توفرهنگ شمافرزنداوری بالا یک چیز طبیعیه اما وقتی انن اتفاق ذرکشوری که مهمان هستید میوفته به ناچار کشورمیزبان هم باید فکر ی به حال خودش بکنه البته خطاب من دوستان افغانستانی فهیم و مهربون هستن نه کسایی که نمک خوردن و نمکدون شکستن شاید بیاید بگید حرفتون نژاد پرستانه  س نه دوستان همه جای دنیا همینه وقتی اتباع خارجی شروع به ناسزاگفتن به مردم کشور میزبان میکن باعث خشم اون کشورمیشن منه ایرانی هم درالمان ، درتزکیه یاهرجا موظف به احترام گذاشتن به خاک و قواین اون کشورهستم که دراونجا باارامش تر زندگی کنم این یک قانون نانوشته س از هم وطنای عزیزم هم اینو میخوام درمقابل انسانهای شریف افغانستان که مهمون ما بودن ، باز تاکیدمیکنم فثط درمقابل کسایی که ازاری نرسوندن و صرفا برای کار یاتحصیل بچه هاشون به ایران اومدن و دارن راهی کشورخودشون میشن مهربون تر باشن یکم ، حرف تلخ نزنیم بهم ، نزاریم اشکی بریزه ، به هرحال همه همه و همه ی مردم دنیا حق دارن توکشوری با امنیت و رفاه بالا زندگی کنن اما خوب سهمو قسمت همه مون یک چیز دیگه بوده ، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار ساکت باشیم مهمونی هم زمان داره محدووود

هم آداب داره

مهمون بی ادب و وقت نشناس و پر رو باید برگرده

تاثیراتشون

پر کردن مدارس اعم از دولتی و غیر انتفاعی

قلدری بیشتریاشون

دزدیدن شغل از جوونای مملکت با بیگاری هاشون یعنی حاضرن اندازه ۲ نفر کار کنن

مصرف منابع کشور

رواج بی فرهنگی و بهداشت ضعیف

این مملکت هم با جون آدما حفظ شده برن دفاع کنن وقتی به درد مملکت خودشون نخوردن برای ماهم ضررن

خیلیاشون معرفی کردن خودشونو

عزیز یکیشون امروز اومد خیلی با شخصیت گفت داریم میریم و فلان

ماهم خیلی با ادب تر گفتیم بسلامت ببخشید اینجور پیش اومد

ببین وسط تاپیک یهو شروع کرد فحاشی

فحش میداد ها....

کاربرا هم شاهدن...

اینا با زبون خوش نمیرن...

.

بذار ساکت باشیم مهمونی هم زمان داره محدووودهم آداب دارهمهمون بی ادب و وقت نشناس و پر رو باید برگردهت ...

درسته کشورما مهاجرپذیر نیست ببینید ههمه فکرنجات خودشونن و دنبال راهی برای بهترزندگی کردن بحدا کل داستان فقط همینه

درسته کشورما مهاجرپذیر نیست ببینید ههمه فکرنجات خودشونن و دنبال راهی برای بهترزندگی کردن بحدا کل داس ...

افغانستانی هستی استارتر؟

پس غیرت چی میشه؟

برای درست کردن زندگی باید مثل ایرانیا غیرت داشته باشن کشورشون بمونن نجات بدن از عقب افتادگی در بیارن

فقط جمعیتو افزایش میدن از مغزشون استفاده کنن

راحت طلب نباشن