2777
2789

خب واقعا یه لحظه فکر کنید بدون تعصب 

حاضرید به همسایتون مدام نون بدید آب بدید وقتی آب و نون خودتون کمه ؟ 

پس سنگ ملت همسایه افغانستان را به سینه نزنید بزارید برن خونه خودشون کشور خودشون همونجا زندگی کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از اونایی بودم که میگفتم نه بابا اوناهم انسانن و حق زندگی بهتر دارن، وقتی پسرم رفت مدرسه متوجه شد ...

آنقدر مدرسه هارو شلوغ کردن کیفیت آموزش پایین میاد

مهاجر غیر قانونی باید بره ولی کسی که به صورت قانونی اومده نباید بهش بی احترامی بشه، خلاف اصول انسانی ...

چرا همشون برن چه اشکالی داره ما الان در شرایط سختی هستیم کشور از همه لحاظ در بحرانه

یه مشت به درد نخورن ک فقط مشکلات ایران و ایرانی جماعت زیاد کردن

اصلا هر چی هستن به ما چه برن کشور خودشون کاری به ما نداشته باشند آنقدر هم زاد و ولد میکنند که دو روز دیگه خود مارو بیرون میکنند

چرا همشون برن چه اشکالی داره ما الان در شرایط سختی هستیم کشور از همه لحاظ در بحرانه

به هیچکدوم ویزا ندن، امسال تا تیرماه تمام غیر قانونی ها باید برگردن، وقتی طرف به صورت قانونی اومده خدایی اخلاقی نیست بهش بد و بیراه گفت، مردم باید مطالبه گری رو به دولت خودمون بکنن نه اینکه فضای مجازی همدیگه رو به فحش بکشن، منظورم هر دو ملته

اصلا هر چی هستن به ما چه برن کشور خودشون کاری به ما نداشته باشند آنقدر هم زاد و ولد میکنند که دو روز ...

از همین الان انقد پرو هسن ک بچه هاشون تو مدارس به بچه های ایرانی میگن بیرونتون میکنیم اینجا مال افغانی هاس

بعد خودشون میان در غالب ایرانی از خودشون دفاع میکنن

جربزه داشتن وایمیستادن کشور خودشون

به هیچکدوم ویزا ندن، امسال تا تیرماه تمام غیر قانونی ها باید برگردن، وقتی طرف به صورت قانونی اومده خ ...

خب قانونی اومده مهمان بوده نه که صاحبخانه دیگر شرایط مهمانپذیر نداریم بره خونه و خودشون

از همین الان انقد چرو هسن ک بچه هاشون تو مدارس به بچه های ایرانی میگن بینمون میکنیم اینجا مال افغانی ...

آفرین غیرت داشته باشند برن مملکت خودشون رو آباد کنند

خب قانونی اومده مهمان بوده نه که صاحبخانه دیگر شرایط مهمانپذیر نداریم بره خونه و خودشون

منم همین و میگم دولت دیگه ویزاشون و تمدید نکنه، وقتی دولت خودمون ویزای بعضی ها رو تمدید میکنه نمی‌شه به چشم غیر قانونی بهش نگاه کرد، باید کرامت انسانی رو حفظ کرد، ولی غیر قانونی صد در صد باید از کشور بره چون از نظر امنیتی برای کشور مشکل سازه