2777
2789

بیایین یکم حرف بزنیم🙁شوهرم قهره پشتشو کزده بامنم حرف نمیزنه دلم داره میترکه🥺

تاپیک قبلی قضیه رو توضیخ دادم ..

چیکارکنم نمیدونم برم جلو باهاش حرف بزنم یا نه

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد اخلاقی ،برو بغلش کن بوسش کن 🥴🥴🥴 نازش کن و چیز کن چی میگن اآآآ. شتی

اخه لوسه

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

تو خیلی بیشتر لوسی عزیزم تاپیک قبلی رو خوندم نذار فاصله بیفته بینتون

میشه درخواستمو قبول کنین

عزیزم تاپیکاتو خوندم حتما همسرتو پیش روانپزشک ببر فشار زیادی روشه براهمین آستانه تحملش خیلی کمه ممکنه بلایی سرش بیاد خدای نکرده. یجوری با خانوادش ارتباط بگیر زنا میتونن باهث شن مردا روابطشونو بهتر کنن همسرت خلا پدر مادر ودخانواده داره خانواده تو هم ک ماشالله دیگه بدتر. چرا وقتی بارها داداشت اذیتتون کرد بازم محدود نمیکنی رابطه رو؟ البته ک هر زنی از اینهمه ندارم ندارم کفری و خسته میشه بنظرم تو خونه یه شغلی برا خودت دستو پا کن نیازای خودتو براورده کنی

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺