2777
2789
عنوان

ازدواج زیر سن هجده سال

316 بازدید | 22 پست

سلام خانما  اینکه میگن دخترو زود شوهر ندین نظرتون رو در باره این یه مورد بگین

یکی از اقوام درجه یک من میخواست ازدواج کنه خونواده دختری رو پیشنهاد میدن که کم سنه فک کنم شانزده سال بعد پسر میگه سنش کمه نمیشه از اون طرف خونواده دختر میخان دخترشونو به یه پسر همسن فامیل ما شوهر بدن یه ده سالی بیشتر اختلاف سن داشتن اون پسرم پسر خوبی نبوده و دخترم راضی نبوده  اینجا پسر فامیل ما میگه ما بریم خواستگاریش و خود دختر و خونوادش خیلی موافقن الان ازدواج کردن چند ساله و پسره خیلی متشخصه و مثل پرنسس ها با همسرش رفتار می‌کنه و حتی گفته دوست داره تحصیلشو ادامه بده ولی خانمش دوست نداشته بنظرتون کار این پسر اشتباه بود که رفته خواستگاریش اینکه میگن نباید بری خواستگاری دختر کم سن چون خونوادش میخواستن دخترشونو شوهر بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منو اینجا دعوا کنن.. ولی یه دختری هس نه علاقه داره درس بخونه نه استعداد خاصی داره، نه حتی تفریحات مختلف جذبش میکنه و کلا تو فاز ازدواجه و حداقلیات ازدواجم داره

خب چرا نباید ازدواج کنه ۱۶ سن خوبیه انصافا 

بمونه تو خونه غصه میخوره چون هدفی نداره تو زندگیش

اگه مورد خوب پیدا شه ازدواج کنه و خوشبخت بشه چه عیبی داره

دلتنگ خودمم 

کلا اشتباهه خیلی جاها جرمه حتی ولی اینجا حمایت میشه 

هرکسی باید وقت و فرصت تحصیل بدون استرس و فکر و خیال شوهر‌و خونه داشته باشه باید بتونه کار کنه و زمانی رو تو اجتماع باشه مستقل و قوی بار مرد درستی انتخاب کنه و در نتیجه نسل درستی از انسان رو تحویل بده. حالا فکر کن به بچه بدون همه اینا ازدواج کنه 

شاید منو اینجا دعوا کنن.. ولی یه دختری هس نه علاقه داره درس بخونه نه استعداد خاصی داره، نه حتی تفریح ...

منم میگم این پسر فامیل ما باعث شد یه دختر یه ازدواج بد نداشته باشه اگه با اون پسر اولی ازدواج میکرد الان فک کنم بچه دارم شده بود وولی این دختر خانم الان واقعا خوشبخته  

😂جدی چجوری دلشون میاد بچشونو با این سن کم شوهر بدن؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

شاید منو اینجا دعوا کنن.. ولی یه دختری هس نه علاقه داره درس بخونه نه استعداد خاصی داره، نه حتی تفریح ...

۱۶ سال یعنی حتی گواهینامه رانندگی بهش نمیدن اون وقت ازدواج کنه مسئولیت یه زندگی به دوش بکشه ؟ لوب فرونتال مغز تا ۲۵ سالگی رشدش کامل نمیشه میدونستید ؟!هیچوقت یه مرد سالم و درست نمیره دنبال دختر بچه.پس انتخاب های زیادی نخواهد داشت باید بشینه ببینه کی میاد سمتش 

اینکه نمیخواد درس بخونه خودش یه نشانه ایه که این فرد نمیتونه بچه درستی تربیت کنه نمونش زیاد داریم میبینیم در جامعه که چی شدن اخرشم فقط امار طلاق بالا میبرن 

چرا انقدر روی چیز اشتباه تاکید دارید؟ 

اره بخدا میخواستم شوهرش بدن ولی الان حداقلش یه شوهر واقعا عالی داره که کنارش خوشبخته

😂شوهر ینی چی وقتی نوجوونی و جوونی نکردی هنوز؟ 

وقتی ۴ تا سفر با رفیقات نرفتی؟ 

وقتی جایگاه اجتماعی نداری ؟ 

خیلی بی معنی و لول پایینه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"