2777
2789

سلام خانما

من روز ۱۴ انتقالم بتام منفی شد

میشه روز ۱۶ هم مثبت بشه؟

کسی این تجربه رو داره؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۶ مثبت بودید؟

نه میگم امروز چهاردهمم بود منفی بودم

میشه دو روز دیگه که میشه شانزدهمم مثبت بشم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

نه میگم امروز چهاردهمم بود منفی بودممیشه دو روز دیگه که میشه شانزدهمم مثبت بشم

؟؟

من نمیدونم ولی ببخشید هزینه ای وی اف شما چقدره واسه تعیین جنسیت اینا رفتین یا واسه اینکه بچه بیارین؟

مراکز مختلف متفاوته

دولتی ها ارزون تر وبه صرفه تر هستند

من مرکز خصوصی بودم

هزینه اش ۱۵۰ میلیون تاحالا

من برای بچه دارشدن

بچه ها بااجازه اسی اسی ببخشید معذرت من باچهارروز تاخیر پری شدم بعد امروز فقط خون داشتم اونم خیلی کم ک اصن نمیشد گفت پرید بعد رابطه محافظت نشده داشتم امکانش هست باردار باشم نمیخوام شوهرم بفهمه  

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤