2777
2789

الان ده روزه نیست از خونمون رفت با اینکه خیلی مراقبش بودم سعی می‌کردم بهترین غذا رو براش محیا کنم تا خوشحال بشه:) من خیلی تنهام اونو جز بهترین دوست زندگیم میدونستم... یادمه اولین بار خیلی کوچولو بود توی حیاط خونمون زندگی می‌کرد کم کم باهام دوست شد و توی قلبم جا باز کرد چشمای سبزش صدای مظلوم‌ش به دختری که به شدت افسرده و غمگین بود دلگرمی میداد🙂

پنج روز غیب شد فکر کردم براش اتفاقی افتاده که نیومده گریه میکردم و بیتاب بودم شاید برای بعضیا مسخره باشه اما من اونو جزئی از اعضای خانوادم میدونستم تا اینکه فهمیدم توی محله ماست و خونه ی همسایه ها میره اما اینجا نمیاد در صورتی که من اصلا برای اون بد نبودم و اذیتش نکردم که بگم شاید کار اشتباهی انجام دادم. نمیدونم چرا حتی آدما هم سمتم میان یا میخوان سواستفاده کنن یا بازیم بدن تصمیم گرفتم به حیوونای مهربون و قلب پاکشون پناه ببرم اما حتی اونا هم منو نخواستن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه هنوزم دوسش دارم

الاهی عزبزم درکت میکنم منم یه گزبه دارم بهش غذا میدم الان یه بچه داره فکر کنم حدود ۵ سال بشه مرتب میاد و میره مادر من از گربه متفرفه میگه موش میربزه تو حیاط خرابکاری چال میکنه  که البته راستم میگه.ولی من اگه دو سه روز نیان واقعا نگران میشم.فقط دعا میکنم جای بهتری رفته باشن وچیزیشون نشده باشن.۵ روز چیزی نیست برمیگرده 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

عروس هلندی منم تنها پناهم بود رفت پیش خدا🖤🖤من حتی کنارشم نبودم از چند روز قبلش رسیدم بدنش خشک شده بود🖤

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم