2777
2789
عنوان

سیاهی زیر بغل و غیره

114 بازدید | 8 پست

سلام خانوما 

اومدم یه مشکلی رو شرح بدم که احتمالا تعداد زیادی از ما خانومها داریم از دستش عذاب میکشیم

خب من مجردم و تاحالا رابطه نداشتم ولی زیر بغلم یه چندتایی چیزای گرد درومده بود و من با تبلیغای ماهواره فکر کرده بودم زگیله که بعد فهمیدم زگیل فقط از رابطه بوجود میاد و بعدش فهمیدم اسم اینا که زیر بغلمه منگوله پوستیه و بدلیل رعایت نکردن بهداشتم یه موقع از زندگیم بوجود اومده که دوباره با تحقیقات فهمیدم میشه دورشو با نخ سفت بست تا خودش بیوفته ولی خیلی درد داشت و دوباره خوندم نوشته بود میشه بچینیش رفتم و چیدمش که دیگه در نیومد 

سیاهی زیر بغلم هم بخاطر لباس های تنگ و تیره‌م سیاه شده بود و با هر شامپو بدن و.. نمی‌رفت که رفتم شامپو بدن بچه فیروزه خریدم یجورایی خوب بود ولی سفید سفید نکرد رفتم و سفید آب خریدم دوبار کلا زیر دوش پودرش کردم و زدم زیر بغلم یعنی معجزه کرد فکرش رو هم نمی‌کردم که این سیاهی بیش از حد رو بتونم از بین ببرم

امیدوارم مطالبم کمکتون کرده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی چیدی؟چجوری

گرد بود دیگه لا قیچی می‌رفت برداشت از این قیچی ابروها که ظریفه خریدم و چیدمش خون هم نیومد البته باید اول اطمینان داشته باشی منگوله پوستی چون اگه چیز دیگه باشه ممکنه خون بیاد و عود کنه