2777
2789
عنوان

اونایی که عزیز از دست دادین

953 بازدید | 25 پست

سلام شبتون بخیر

با چی اروم شدین؟ با چی این غم بزرگ رو هضم کردین؟

چرا من روز به روز بد و بدتر میشم دیگه دارم خفه میشم انگار یکی گلومو محکم فشار داده

روز به روز روزگارم تاریکتر داره میشه 

نمیدونم چطور باید کنار بیام و دوام بیارم فقط میدونم حالم روز به روز داره افتضاح میشه

برام دعا کنید

دعا کنید خدا صبر حضرت زینب بهم بده دارم دق میکنم

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غروب انقد گریه کردم ک چشمام داشت از حدقه بیرون میزد 

۷ ماه گذشته  ی روز میبینی دور بچه و خونه م یادم میره آرومم وای ب روزی وتنها باشم یل آهنگی بشنوم در حد مرگ باید گریه کنم تا آروم شم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم 

آروم نشدم 

کنار نیومدم 

دیگه اون آدم سابق نیستم 

انگیزه و امیدم رو از دست دادم 

هنوز هم دلتنگم

هنوز هم شبها با گریه میخوابم 

در حسرت همیشگی هستم

فقط روزها رو سر میکنم تا زندگی تموم بشه 

سعی نکن فراموش کنی

یا بخوای تلقین کنی که باید کنار بیای

فقط اجازه بده زمان بگذره 

همین 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

عزیزم مجبور بودیم ب صبر و ادامه 

این غم تا همیشه باهامونه ی خلا بزرگ تو قلب و روحمون ب وجود اومده 

با عزای غریبه ها هم دوباره ما عزادار میشیم تو هر کناسبتی جای خالیش نمیزاره لذت ببریم 

وسط خنده بغض گلومون و فشار میده 

من خودم یک سال تمام شبانه روزم با گریه گذشت الان ک سال دومه بازم هر روز اشکم درمیاد ولی نمیزارم کسی بدونه 

غروب انقد گریه کردم ک چشمام داشت از حدقه بیرون میزد ۷ ماه گذشته ی روز میبینی دور بچه و خونه م یادم ...

من حتی جرا ندارم برم خونم چندین روزه هی دارم امروز فردا میکنم

هی میگم فردا میرم دوباره فردا میشه و من جرات نمیکنم برم با خونه خالی و پر از یادگاری و خاطره روبرو شم

دعام کن توروخدا

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

عزیزم مجبور بودیم ب صبر و ادامه این غم تا همیشه باهامونه ی خلا بزرگ تو قلب و روحمون ب وجود اومده با ...

وای من هفته پیش مراسم فامیل دو. رفتیم  انقد گریه کردم ک انگار عزیز من مرده. 

داغ آدم تازه میشه مث زخمی ک سر باز میکنه دوباره تازه میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم خدا رحمت کنه چه نسبتی با شما داشتن

همسرم

وای من هفته پیش مراسم فامیل دو. رفتیم انقد گریه کردم ک انگار عزیز من مرده. داغ آدم تازه میشه مث زخم ...

دقیقا همینه من دو ساله هر بار مراسمی رفتم بدتر از خود صاحب عزا گریه کردم و حالم بد شد الان دیگه نمیزارن برم یا کسی فوت کنه ب من نمیگن 

خیلی سنگینه 

من حتی جرا ندارم برم خونم چندین روزه هی دارم امروز فردا میکنمهی میگم فردا میرم دوباره فردا میشه و من ...

سعی کن فعلا نری خونه عزیزم بزار یمدت دورت شلوغ باشه افسرده نشی کمتر بهش فکرکن چون دیگه چیزی عوض نمیشه منم پدرمو از دست دادم واقعا وحشتناکه وحشتناک 😭ولی چ میشه کرد

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤