2777
2789
عنوان

شوهرم چشم بازار رو کور کرده

643 بازدید | 29 پست

با این زن گرفتنش

همسرم ماکارونی زیاد دوست نداره

بعد از ۱۰سال زندگی مشترک  و آشپزی کردن

امروز ناهار خواستم ماکارونی درست کنم

میخواستم خوشمزه درست کنم که همسرم دوست داشته باشه

اینقدر تحقیق کردم از اطرافیان پرسیدم 

تو گوگل گشتم

اینجا تاپیک زدم پرسیدم

اینقدر نذر و نیاز کردم و صلوات فرستادم

وقت درست کردنش هم همش ساعت میذاشتم که هم زمان آبکش کردنش هم زمان پختش براساس زمان دقیق باشه 

حالا وقتی رفتیم بخوریم دیدیم اینقدر شوره😭

ظهر تا حالا حرص خوردم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الهیییی مهم اینه تلاش خودت رو کردی قربونت فردا دوباره درستش کن ایندفعه توی هر مرحله تست کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

با گوجه و خیار میخوردیش یا ماست یا سالاد و نمک دیگه نمیزدی بهش

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهیییی مهم اینه تلاش خودت رو کردی قربونت فردا دوباره درستش کن ایندفعه توی هر مرحله تست کن

ممنونم ولی دیگه هیچ وقت درست نمیکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
با گوجه و خیار میخوردیش یا ماست یا سالاد و نمک دیگه نمیزدی بهش

نمیدونستم اینقدر شوره به همه نمک زدم

بعد ده سال عجیبه انقدر آزمون و خطا واسه ماکارونی

آخه خوشمزه درست نمیکنم

بیشتر عجیب هست که برا یه ماکارونی نذر و نیاز کردی و اینهمه پرس و جو کردی

خواستم خوشمزه بشه

سلام استاد شب بخیر به هر حال یه تجربه بوده گاهی پیش میاد غذا شور بشه زیاد توی فکرش نرید آقامحمد هم ک ...

سلام آقای مهندس ممنونم شب شماهم بخیر

خواستم غذا خوشمزه بشه و راضی بشه ماکارونی رو هفته ای یه بار درست کنم

ماکرونی فقط زمان آبکشی خوشمزس

یعنی چی

چی بگم اصلا چیز سخت یا مهمی نیستیه ماکارونی هست دیگهمگه حواست کجاست اینقدر نمک میریزی

نمیدونم😔