2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ۱۸ سالگی 

بعدش یا باهمدیگه ازدواج میکنن و مستقل میشن 

یا میرن سرکار و جدا میشن

اصولا جدا میشن

مخصوصا پسرها 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چرا نمیتونستن؟ از نظر مالی ؟‌من قلبم درد گرفت .نمیتونستن چرا اوردن؟

مادر و پدر از هم جدا شدن

مادر رفت سراغی ازش نیست

پدر مجدد زن گرفت زن گفت نگه نمیدارم. بچه ها رو دادن به فامیل که همسایه ما باشه یه مدت نگه داشت شیطونی میکردن و خرج داشتن دیگه برد داد بهزیستی 

یکیش کلاس اول یکیش سوم

من خودم دوتا فرزند خوانده دارم

کارشناس بهزیستی که باهامون صحبت میکرد میگفت تا 18 سالگی هستن بعد یک هزینه ای بهشون میدن میگن خداحافظ. هم دختر هم پسر

اکثرا باهم پول رو هم میذارن خونه میگیرن

ولی اگه بخوان درس بخونن تا هرجا بخونن حمایت مالی میکنن

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

جدا میشن کجا میرن ؟‌دخترا چی؟

میرن پی کار و زندگی دیگه 

اصولا براشون کار پیدا میکنن و جایی رو معرفی میکنن ک خابگاه داشته باشه براشون

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من خودم دوتا فرزند خوانده دارمکارشناس بهزیستی که باهامون صحبت میکرد میگفت تا 18 سالگی هستن بعد یک هز ...

چقدر شما باخدایی و دل پاکی داری 

خدا پشت و پناهتون باشه 

بچه ها میدونن ک شما مادر واقعیشون نیستین؟؟؟

آی خدا لعنت ب اون پدر ....

اینجوری نگو

بعضی ها واقعا شرایط ندارن

چرخ روزگار گاهی برای بعضیا مون خوب نمیچرخه. بهتر از اینه که دربه در بشن. اونجا حداقل از حوادث روزگار در امانن

منکه همیشه برای مادر زیستی بچه هام دعای خیر میکنم که سقطشون نکردن

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.