2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براش مهم نیستی

امروز بش گفتم خب پیام‌اتو پاک کن ، گفت نهههه 

منم همین‌فکرو میکردم ، میگفتم براش مهم نیستم ، بعد یسری گفت شلوغه سرش . نمیدونم آخه هر دفعه شلوغه سرش؟

امروز بش گفتم خب پیام‌اتو پاک کن ، گفت نهههه منم همین‌فکرو میکردم ، میگفتم براش مهم نیستم ، بعد یسری ...

ببین معمولا کسایی ک با چند نفر میحرفن این حالتو دارن والا طرف حتی یادش نمیاد ک بهت پیامم داده باشه اصلا براش مهم نیس ک بخاد پاک کنه بی محلی کن و دیر ج بده مثل خودش بفهمه کارش زشته

خب پس نمی‌خواد احتمالا ادامه بدهبه خودش گفتی؟

اصلا اونجور نیست رابطمون. با هر کی میخواد باشه باشه من به خواستش احترام میزارم ولی سه سال بود با هم بودیم ، جدا شدیم ولی دوسش که دارم . رفته کشور غریب منم رابطه جدی ندارم باش ، ولی خب به این فک میکنم اونجور نباشه بخاطر نداری به هرزگی کشیده شه! بخاطر همین بش گفتم  پول بخواد براش میفرستم. از طرفی میگم خب اگه دوس پسر داره  جوابمو دیر به دیر میده، چرا از من پول قرض میگیره؟ امروز گفتم رابطه داری با کسی میگه نه.  اونجور دختری نیست سو استفاده کنه ، هم خودشو میشناسم هم خانوادشو