2777
2789
عنوان

چطوری دخترمو از شیر شب بگیرم؟😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 20 پست
تجربه ی من اینه باشیر شب هیچی نمیشه دندوناش.بعد دو سه سالگی که هی شکلات وشیرینی میخورن خراب میشه

منم به هر دو تا بچه هام دو سال کامل شیر دادم شیر شبشونم قطع نکردم تا دو سال دندوناشونم سالمه

منم به هر دو تا بچه هام دو سال کامل شیر دادم شیر شبشونم قطع نکردم تا دو سال دندوناشونم سالمه

آخه من دخترم وقتی قطره آهن میخورد دندوناش سیاه شد الان پودر فرامکس میدم.وقتی بردمش دکتر گفت احتمال داره این سیاهیا مال شیر شب باشه نه قطره.واسه همین خیلی ترسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمامن شیر خودمو میدم.شیشه شیر اصلا نمیگیره.تازه من که کلا نمیخوام از شیر بگبرمش که فلفل و اینا بزن ...

توروخداباترسوندن ازشیرنگیرش .فلفل وآبلیمو و...اصلاانجام نده .شب سعی کن موقع خواب شکمش سیرباشه که کمتربیدارشه واینکه تعداددفعاتشوکم کن به مرور.تلخک ازداروخونه بگیربزن به نوک سینه ات مخصوص ازشیرگرفتن هست 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آخه من دخترم وقتی قطره آهن میخورد دندوناش سیاه شد الان پودر فرامکس میدم.وقتی بردمش دکتر گفت احتمال د ...

آهن ویکی دو بار هم بدی سیاه میکنه دندون بچه روربطی به شیرت نداره البته باز خودت بهتر میدونی.من خودم دلم نمیومدش تا قبل دوسال یه وعده هم شیر ندم بهش ولی واقعا بعدش خیلی راحت کنار اومد باوجود اینکه هر دوساعت شیر میخورد

منو بگو پسرم ۹ ماهشه باز خداخواسته باردارشدم واقعا موندم چطور ازش بگیرم به شیشه هم لب نمیزنه😢

پس عزیزم همدردیم من که یکماه زودتر از شما باردار شدم و هنو شیر میدم

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد...