2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شانسه خواهر شاااااانس

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اسیب که فقط اینا نیست بعد بچه های با اعتماد به نفس ممکنه طبل تو خالی باشن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این مشخصاتی که گفتی به جاری من میخوره🤣🤣🤣همسایه اونایی شاید

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

این روانشناسا هم چرت میگن باور کنید

باشه روانشناسا چرت میگن

عقل خودت چی میگه؟؟

بچه تو محیط آروم و پرعشق بهتر تربیت میشه و حالش خوبه یا محیط پر استرس و تنش؟

من با این سن و سالم اگر بحث بین هر زن و شوهری رو ببینم استرسی میشم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

حتما که نباید گوشه گیر بشه خودت میگی پررو......................اونم آسیب دیدس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چه ربطی ب اعتماد بنفس داش؟

اون بپه پرخاشگر و عصبی میشه

اومدی یه چیزی بگیا😐

اصلا همینکا از الان پرروعه ینی عصبی و پرخاشگری داره شکل میگیره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
بچه انقد زرنگ ولش کنی همه رو قورت میده نه سرخورده س نه افسرده

قرار نیست سرخورده و افسرده شن

اتفاقا همین ویژگی هایی ک تو میگی رو بروز میدن

همین ک به قول تو همه رو قورت میده یعنی بچه استرس داره و عصبیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !