یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنها راهش اینه که بیخیال باشی و به دستورات و ایده هایی که ذهنت میده یه مدت بی توجهی کن خودشون کم کم محو میشه
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
همش راجب آینده فکرای بد میادمثلا نکنه ده سال بعد فلان بیماری باشهنکنه الان فلان بیماری رو دارم دکتر ...
عزیزم نباید بزاری افکارت کنترلت رو در دست بگیرن سرخودت رو گرم کن هروقتم اینطور فکرا اومد بهشون بگو برو بابا و به ادامه کار خودت برس
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....