2777
2789
عنوان

لحظه مرگ و چیزای عجیب🖤

256 بازدید | 16 پست

سلام من پدر بزرگم حالش خوب نیست سرطان داره و اصلا حالش خوب نیست داییم میگه چون پدر بزرگم با داییم زندگی میکنه میگه نشسته ایم همس میگه این زنه رو بیرون کنین از خونه در صورتی ک اون چیزی ک‌میکه نیست تو خونه اصلا

یا میکه بردیمش سرویس میگه داد زد توپ رو چرا آوردین تو دسشویی ببرین بیرون میگه گفتیم توپ نیست ک میگه گفت بخدا هست اینجا توپه برش دارین یا میگه ی زنه اونجا نشسته بیرونش کنین توروخدا داییم گفته بابا بخدا نیست زن کجا بود میگه پدر بزرگم گفته الان رفت بیرون توروخدا برین از حیاط هم بیرونش کنین اینا برای چی میتونه باشه؟ توروخدا ی چیزی بگید

التماس دعا دارم براش🖤

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خیلی ترسیدم

مادر منم سرطان داشت 6 سال درگیر بود بعدش فوت کرد ولی اینجوری نمیکرد 

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خوب پدربزرگت روح میبینه

یا ایزد منان

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

در حال احتظار نیست ک بگم داره چیزای میبینه ک ما نمیبینیم ولی  دچار اختلال مغزی شده   و توهم میزنه      فقط کسایی ک در حال احتظترن یعنی    نیم ساعت مثلا مونده ک جان از بدن خارج بشه یه چیزای میبینن ک بقیه نمیبینن 

دوستم میگفت مادربزرگش از صبح که از خواب بیدار شده بود همش تکرار می‌کرد که یه مرد با لباس عربی سفید کنار اشپزخونه وایستاده و داره نگام میکنه ،،میگفت ما هم چی بهش می‌گفتیم چیزی نیست بازم حرفشو تکرار می‌کرد، ،،دوستم میگفت برای مادربزرگم غذا گذاشتیم از خونه رفتیم بیرون برای انجام کاری،،وقتی برگشتیم مادربزرگم فوت شده بود 

در حال احتظار نیست ک بگم داره چیزای میبینه ک ما نمیبینیم ولی دچار اختلال مغزی شده و توهم میزنه ...

۲٫روزه اینجوریه

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

دوستم میگفت مادربزرگش از صبح که از خواب بیدار شده بود همش تکرار می‌کرد که یه مرد با لباس عربی سفید ک ...

العی بمیرم

بابابزرگ منم قبل از مرگش میگفت داداشم اومده ،،،داداشش ۴۰ سال پیش فوت شده بود ،،،میگفت داداشم اومده د ...

😔😔