2777
2789

یه خانمی پارسال به من یک دروغ  گفت که کل آیندمو ممکنه تغییر بده ، ممکن هم نه قطعا کل آیندم خراب میشه . امروز صبح فهمیدم دروغ گفته و منم الان کاری از دستم بر نمیاد 😭😭😭خدا از اون آدم دروغگو نگذره و الان هم داره انگار میکنه و میگه من نگفتم اینارو. از صبح تا حالا دارم گریه میکنم ‌ اول صبحی یه خبر خیلی بد بهم دادن . تروخدا دعا کنین همه چی درست بشه خیلی نیاز دارم . اگه نشه میمیرم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭 نمیتونم واقعا نمیتونم . خواهش میکنم اگه خوندین دعا کنین حاجتم برآورده بشه . چقدر من بدشانسم خدایا😭😭😭😭تازه یکم داشتم خوشحالی رو تجربه میکردم همه چی داره از اول شروع میشه 😭😭دیگه نمیخوام برگردم به اون زمانا . تازه یکم داشتم زندگی رو تجربه میکردم😭😭😭

میگن گذشته گذشته دیگه برنمیگرده تو زورتو بزن ببین میتونی بری به دیروزت بشینی سر سفره تو همون تاریخ تو همون ساعت نه پیشمونی گذشته هیچ فایده ایی نداره باعث میشه از حال خوبت جا بمونی

اينده هم نیومده مشخص نیست فردا زنده ایی یا مرده

غصه ی چیو میخوری دقیقا؟الانت مهمه حاله خوب الانت مهمه من و تو تنها نیستیم خدا رو داریم امام زمانو داریم شاید فکرکنی دوستمون ندارن ولی بخدا از پدر مادرمون بیشتر دوستمون دارن

همچیو بسپار بهش آبروتو آینده اتو قلبتو اخرتتو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن گذشته گذشته دیگه برنمیگرده تو زورتو بزن ببین میتونی بری به دیروزت بشینی سر سفره تو همون تاریخ ت ...

خب حال الانم بده . شما فکر کن یه عالمه آرزو داسته باشی برای آینده همشون از بین بره سر یکسال . چقدر برنانه ریزی کرده بودم . هم برای آینده خودم هم آیندم با بقیه کسایی که دوسشون دارم . چقدر خیال بافیا کرده بودم . با یه دروغ همشونو خراب کرد  😭😭

خب حال الانم بده . شما فکر کن یه عالمه آرزو داسته باشی برای آینده همشون از بین بره سر یکسال . چقدر ب ...

عزیزم تو که نمیتونی دروغشو تبدیل به واقعیت کنی واگذار کن به خدا 

الان حق داری حالت بده اصلا جلوی حال بدتو گریه اتو نگیر 

عزیزم تو که نمیتونی دروغشو تبدیل به واقعیت کنی واگذار کن به خدا الان حق داری حالت بده اصلا جلوی حال ...

خدا از اون آدم نگذره که داره آیندم رو خراب میکنه . میتونستم بهترین موقعیت رو داشته باشم همرو ازم گرفت 😭😭همه کسایی که دوسشون داشتم هم گرفت