2777
2789
عنوان

خونمون خیییلی داغونه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 47 پست
کوچه ما همه خونه ها آپارتمانه چندتا ویلایی بوده اونا رو هم تخریب کردن تازه ساختن خونه ها همه قشنگ ول ...

میفهمم دردتو 

خواهر منم نصف خواستگاراش واسه محلمون رفتن برنگشتن 

پدر محترم هم راضی هستن 

منم میگم مهم نیس

من ک میرم دانشگاه چن سال دیگه راحت میشم خودم کار میکنم خونه و ماشین هم میخرم ککم هم نمیگزه 

ب مامانمم میگم ب روی خودت نیار هر چند اون خیلییی حرص میخوره 

میفهمم چی میگیما هم برا فرار از خونه اضافه کار میموندیمیا خونه خالم یا بیرون بودیم شب برمیگشتیم بخوا ...

خوبه باز جابجا شدین

الان اینجایی که تازه رفتین چقدر رهن دادین؟

ما ۵۰۰ تومن داریم فکر کنم بشه یه خونه کوچیک خوب رهن کنیم

اینجایی که نشتسم دیوارا همه جاش نم داده بعضی جاهارو با انگشت فشار میدی میره تو یعنی در این حد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام سلولای تنم درک کردم حرفاتو

تا نیای یه چند روز خونه ما بمونی فکر نکنم درک کنی 🫠

مامانم اگه زنده بود به اون میگفتم از اینجا بدم میاد حتما بلند میشدیم ولی بابام اصلا نمیفهمه منو

تهران هستید؟

این اجاره برای چنین خونه ای زیاده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تا نیای یه چند روز خونه ما بمونی فکر نکنم درک کنی 🫠 مامانم اگه زنده بود به اون میگفتم از اینجا بدم ...

روح مامان مهربونت در ارامش باشه 🦋🧡

ما تو ی خونه ای بودیم جلو مهمان بارون اومد نم داد و سقف ی قسمتش ریزش کرد پایین

ولی خب چاره چیه

درست میشه 

یه روزی خودت خانم خونت میشی 

ایشالا یه زندگی عالی در آینده نصیبت شه 💓

آره اسلامشهریم منم میگم این خونه اصلا قابل سکونت نیست ولی بابام میگه نه خوبه اجارش کمه 😑

با ملایمت با بابات صحبت کن، بگو باباجون تو که داری این همه زحمت میکشی برای ما، حیف نیست لااقل نری یه خونه بهتر زندگی کنی. حیف نیست ماهی ۵ میلیون که بازحمت به دست میاری برای اجاره اینجا میدی؟ و...

یه حدیث کسا یا دعایی چیزی بخون دل بابات نرم بشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩