2777
2789
عنوان

خانم ها بعد ازدواج هر چند وقت یکبار خونه مادرت بری بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست

هرروز خونه کسی رفتن جالب نیست چه مادر باشه چه مادرشوهر زیادی دم دست بودن ارزش ادمو میاره پایین اینکه در کل چقدر بریم بستگی به خود آدم و خانوادش داره بعضیا باحوصله تر و مهمان نوازترن بعضیا نیستن و هیچکدوم ازینا مشکلی ندارن فقط شخصیتاشون باهم فرق داره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میگفت من فقط گوشت و مرغ میخورم ،کمکم نمیدم

می‌گفت چی میشه من بشینم با خواهرام حرف بزنم اونم کارارو انجام بده مگه من بچش نیستم🥴بعد که هیشکی تاییدش نکرد کلا انکار کرد یه جور دیگه تعریف کرد🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ب شدت ی مادرم وابسته هستم و چون پدرم در قید حیات نیستن مادرم تنهاست. هفته ای دو سه بار میرم بهش سر بزنم..  بنده خدا خودش اصرار میکنه هر روز بیایید ولی چون هم شاغلم هم دو تا بچه دارم کلاس بچه ها و درگیری ها سخته.ولی برام خودم میپزم و میشورم و تمیز میکنم .

خریداشو میکنم حموم میبرمش و کاراشو میکنم..خودش میگه بچه ها بیان بازی کنن خونه خیلی سوت و کوره.

الهی بمیرم خیلی تنهاست 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

هفته ای یبار 

گاهی دوهفته یبار ...بیشتر زنگ میزنن دعوت میکنن میرم هرچند بچم ساکته وشلوغ نمیکنه 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

می‌گفت چی میشه من بشینم با خواهرام حرف بزنم اونم کارارو انجام بده مگه من بچش نیستم🥴بعد که هیشکی تای ...

تاپیک پر بازدید میگی؟

هروز با بچش میرفت کارم نمیکرد شامم میموند....زیاده روی کرده بود

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

می‌گفت چی میشه من بشینم با خواهرام حرف بزنم اونم کارارو انجام بده مگه من بچش نیستم🥴بعد که هیشکی تای ...

خوب خدایی بد اگه آدم همیشه بره مهمون نیست ک تازه آدم خونه مهمون یک کمکی میکنه چی میشه مگه کمک کنی برای غذا درست کردن و اینه

تاپیک پر بازدید میگی؟هروز با بچش میرفت کارم نمیکرد شامم میموند....زیاده روی کرده بود

اره اصلا هم قبول نمیکرد که اشتباه از خودشه