2777
2789
عنوان

برای اولین بار میخوام خونه بخرم بی تجربم به چه چیزهایی باید دقت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
چجوری باید استعلام بگیرم؟

واقعا خودم هم نمیدونم از یه املاکی مورد اعتماد بپرس یا یکی تو دفتر اسناد چون چند جا تا استعلام نگیری اصلا سوابق ملک در نمیاد ممکنه اختلاف حقوقی داشته باشند ممکنه توقیف مهریه زن یارو باشه اینها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا زودتر بخری ما هم دیروز خونه خریدیم 😊طبقه اول و طبقه آخر نخر ،طبقه اول سرو صدا ،فاضلاب و سایر گرفتاری ها و طبقه آخر بابت سرما و گرما خیلی اذیت میکنه ،سال ساخت ،تعداد واحد در طبقه زیاد نباشه ،دیوار مشترک طولانی با واحد بغلی نباشه ،رطوبت تو خونه نباشه ،راه پله تنگ نباشه ،نورگیر راه پله ،داخل منزل نور گیر داشته باشه مخصوصا آشپزخونه مهم نور ،من برام مهم بود حتما کمد دیواری داشته باشه هر دو خواب ،تراس،پارکینگ مهم چیزایی که یادم بود ما خیلی گشتیم و شکر خدا خونه خوبی پیدا کردیم زود خسته نشو بگرد و بابت قیمت سریع کوتاه نیاین نشست بزارین خونه ماتقریبا ۳۰۰ میلیون تخفیف گرفتیم ۳ مرتبه نشست گذاشتیم آخرش بلاخره جور شد انشالا همه عزیزان مستاجر راحت بشن

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌