2777
2789
عنوان

بچه ها فک کنم پرخوری عصبی گرفتم

67 بازدید | 9 پست

بلافاصله بعد از خوردن غذا گشنمه شنیده بودم وقتی  استرس زیاد رو تحمل کنی بعدش حتما پرخوری عصبی میگیری یعنی درسته؟

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

منم دارم وحشتناک بهش میگن بولیمیا همچین چیزی

الان دچارش از دست همسرم عصبیم دارم مثل چی کیک میخورم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بعضیا اینطورن 

حالا من برعکسم وقتی استرس و فکری دارم کم خوری میگیرم 

اینم خوب نیس یعنی قشنگ وقتایی که چند روز حالم خرابه اب میشم خودمم لاغرم میشم پوست و استخون 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره بعضیا اینطورن حالا من برعکسم وقتی استرس و فکری دارم کم خوری میگیرم اینم خوب نیس یعنی قشنگ وقتایی ...

من قبلا مثل تو بودم جدیدا اینجوری شدم

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

منم دارم وحشتناک بهش میگن بولیمیا همچین چیزیالان دچارش از دست همسرم عصبیم دارم مثل چی کیک میخورم

برا من وقتی عصبیم انگار یه چیزی میاد تو گلوم معدم بسته میشه از همه خوراکیا نفرت پیدا میکنم 

هرچی میخورم اصلن به زور پایین میره .نخورم هم از پا میفتم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

برا من وقتی عصبیم انگار یه چیزی میاد تو گلوم معدم بسته میشه از همه خوراکیا نفرت پیدا میکنم هرچی میخو ...

عزیزمممم

نمیدونم والا کدوم مدل بهتره 

ولی نخوردن بهتره بازم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!