۲۶سالمع خانوادم اصلا پشتیبان نیستن کلا خودمو بدون خانواده میبینم حامی ندارم ..همسرم اعتیاد به قرص داره ...قبلاً هم مشکل اعتیاد داشته ...به شدت دهن بین هست ..همش خونه مادرشه ...همش به حرف خانوادشه خانواده درست و درمونی هم نداره ...کار کاسبی درستی نداره خرجمونو خانوادش میدن بخاطره همین تو همه مسایل زندگیم حتی رابطه جنسیمونم دخالت میکنن چون زیربلیط مالی خانوادشه هرچی بگن قبول میکنه جدیدا قرص که میخوره به شدت پرخاشگر میشه ب سمتم حمله میکنه هفته بعد دخترم به دنیا میاد ...انقد این مدت اذیت شدم که قرص ارامبخش دکتر بهم داده همش بخاطره خودشو خانوادش دچار پانیک میشم از استرس ...دیشب دوباره حمله بهم دست داد چون بهم میگف ایشالا بچت و خودت بمیرین گف بخاطره استرسات بچت عقب مونده میشه درجا میزارمش بهزیستی ...انقد گریه کردم از حال رفتم ...دوماهه حامله بودم که بخاطره دعوا رفت زندان و من چندین ماه تنها گذروندم شبهارو ...بی پول...دوار افسردگی شدم بهش گفتم توافقی جداشیم ۵۰۰میلیون بهم بده پایین شهر خونه کوچیک اجاره کنم ...بچمو بزارم پیش مادرم برم سرکار ..نفقه ویارانه هم هست ...خیلی حالم بده همش دچار تنگی نفس میشم میشه راهنماییم کنید
خانوادت این شرایطت رو میبینن وچطور دلشون میاد که حمایتت نکنن😐
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
فعلا باید صبور باشی،اصلا باهاش بحث نکن،چشمهات رو ببند به هر بدی،تا بچت به دنیا بیاد واقلا ۶ماهه بشه. ...
۲میلیارد ارث داره که دادگاه گفته میتونم توقیف کنم ولی نمیخوام با دعوا جدابشم میترسم بچرو بگیرن لج کنن من با ۵۰۰میلیون هم میتونم خونه اجاره کنم بقیه مهریرو ببخشم