2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم میتونی این کارو کنی 

هم اینکه مرغ و با پیاز و ادویه و اب لیمو و زعفرون طعم دار کنی بعد سرخ کنی و باقی مراحل

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

من ی جوش میزنم اب میکشم خوب نمک میزنم خوب سرخ میکنم پاز تفت میدم زردچوبه فلفل سیاه میزنم رب میریزم بعد اب میریزم مرغ میچینم داخلش

فلفل دلمه هم تو سسش میریزم

ابلیمو یا اب نارنج هم میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من ۳/۴ تا پیاز خورد میکنم میزارم روی مرغا و دوتا پیاز هم نصف میکنم میزارم و زردچوبه فراوون  و نمک میزنم ،آب جوش میریزم روش و میزارم با شعله ملایم بپزه تا بوش بره 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

من مرغ را چند ساعت با همون ادویه ای که قرار هست بعدا پخته بشه و پیاز، مرینیت می کنم. هیچ وقت بوی بد نمیده.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اول مرغت رو خام بذار توي اب و نمك تا بوي زهمش گرفته شه بعد بشور و خشك كن با پياز و هويج و فلفل دلمه و رب گوجه سرخ كن ،بهش يكم خسرو داري و فلفل سياه و ادويه كاري بزن