2777
2789

بچه ها من ۱۸ سالمه مامانم به شدت عصبیه همش و دائم غر میزنه نسبت به همچی همش میگه اینکارو کن اینکارو کن بلند بلند با خودش حرف میزنه همش داد میزنه الکی یه اتفاق کوچیک بیفته بزرگش میکنه  من خوابم‌میاد بیدارم میکمه یه سوال میپرسه بهش میگم خب آخه نمیتونستی وایسی یکم دیگه بیدار شم کلی کار اشتباه میکنه بعد واسه اینکه خودش عذاب وجدانش کم بشه میاد مهربونی میکنه خب من چقدر مگه میتونم واقعیت هارو نبینم یا اینکه خیلی باهام لج میکنه همیشه هی بحث میکنه 

با مادر خویش مهربان باش آماده خدمتش به جان باش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با مادر خویش مهربان باش آماده خدمتش به جان باش

شما شاید خودت مادری که اینو میگی اگر فرزند خوب بودن یک حقه والدین خوب بودن هم حقه امان از روزگاری که فرزند از پدر و مادرش راضی نباشه حتی توی قرآن هم هست لطفا طرفداری الکی نکنین

شما شاید خودت مادری که اینو میگی اگر فرزند خوب بودن یک حقه والدین خوب بودن هم حقه امان از روزگاری که ...

نه والا پسرم اون زمان مادرم منو با لوله آب میزد الان دلم برا اون روزا تنگ شده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

پس منطق درستی ندارین که همین رفتار ناسالم مادرتو اوکی میدونی

نه عزیزم تو معنی زندگی رو نمیدونی 

زندگی رو کتک خوردن از مادر قشنگ میکنه

پس منطق درستی ندارین که همین رفتار ناسالم مادرتو اوکی میدونی

نه هرچی تو بگی اوکی کنه