2777
2789

کسی و که دوست دارم بعد چند سال رابطه سره چند تا دعوا ۱ ساله هی بلاک انبلاک میکنه الامم بلاکم 

در این هین یه پسری هست که با هم آشنا شدیم پسر خوب و همه چیز تمومیه با این پسر دومیه میرید تو رابطه ؟چرا دلم نمیاد با اینکه بلاکم و طرفم من و نمیخواد انگار نمیشه برم تو رابطه 

برای دوستمه

حَسبّی اَللّه📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بلاک کنه، همه چیز تمومه. دیگه چه طوری اعلام کنه که این رابطه رو‌نمی خواد؟! حتما باید توهین کنن؟

نه گفتم پسری که در حال آشنایی هستم باهاش همه چیز تمومه اونی که دوسش دارم همه چیز تمومه

حَسبّی اَللّه📿

برام پیش اومده همچین چیزی اولاش مثه تو بودم حس میکردم دیگه خیلی هنه جی بچگانه شده یبار زدم برا اولین بار بلاکش کردم ک دیگه این کاراشو تکرار نکنه شیش ماهم جوابشو ندادم این وسط هم رفتم تو رابطه جدید 😂😂😂

ببین یه چیزی از من داشته باش وقتی تو فکرت نفر دوم اومد بدون دیگ رابطه اولی مرده

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

عزیزم میگه دختره عاشقشه و عشق واسه آدم عزت نفس نمیزاره

با احترام اصلا این نظر رو قبول ندارم 

عشق اگه سالم باشه اتفاقا احترام و اعتماد و عزت نفس میاره 

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
ولی اگه یه طرفه باشه اینطور نمیشه

اگه یه طرفه هم باشه، اون طرف اگه عزت نفس داشته باشه بعد دو سه بار تلاش بی ثمر میفهمه عشق یه نبرد یه طرفه نیست و عشق اونم واسه یه رابطه کافی نیست و میره

ری اکشنش چی بود؟

باور نمیکرد من همچین حرکتی بزنم چند سال همین کارش بود منم صبورررررر هر چند که خودمم باعث میشدم همچین کاری بکنه ولی بالاخره مردی گفتن هی بلاک انبلاک 

فکر نمیکرد من بخوام بلاک کنمو برم با یکی دیگ اینقدم خون ب جیگرم کرد بهش گفتم پیامم نده تو رابطم وقتی فهمید رابطم تموم شده برگشت و هی تلاش میکرد منو بدست بیاره هی حسرت میخورد هی حالش بد میشد من جوابشو میدادم ولی میخواستم مثه خودش رفتار کنم کم محلی کنم شاید یکم بدونم حال اون نوقه هامو فراموش کنم هر بار این کارو میکردم میگفت میخوای بری دوباره یکی دیگه رو زیر سر داری ؟ میترسید دیگ درصوورتی که من اصلا نبودم ک بخوام برم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

باور نمیکرد من همچین حرکتی بزنم چند سال همین کارش بود منم صبورررررر هر چند که خودمم باعث میشدم همچین ...

حقیقتا آفرین بهت و چقدر دلم خنک شد بابت این پشیمونیش