2777
2789
عنوان

دندون دخترم سیاه شده

105 بازدید | 21 پست

دخترم ۱ سال و ده ماهشه دندون شیدی جلوش!ی کم نازک شده بود بعد بهم گفتن میفته اشکال نداره بعد الان دیدم روش سیاه شده چیکارش!کنم کسی تو این شرایط بوده بچش!درست شده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت اهن میخوره؟اگه اره با شیر بده بهش بخوره یا بعدش حتما بده مسواک بزنه.

کلسیم نمی‌ذاره آهن جذب سه😐

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

مسواک براش میزنی؟؟

پسر من قطره اهنش سیاه نمیکنه ولی دو تا دندون جلوش قهوه‌ای شده بود مسواک با خمیردندون زدم بهتر شد دیروزم بردم دندونپزشکی فلوراید تراپی اوکی شد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
مسواک براش میزنی؟؟پسر من قطره اهنش سیاه نمیکنه ولی دو تا دندون جلوش قهوه‌ای شده بود مسواک با خمیردند ...

فلوراید تراپی برا همه بچه ها لازمه؟ هزینش چقده؟ من پسرم سه سالشه تا حالا نبردم دندون پزشکی

مسواک براش میزنی؟؟پسر من قطره اهنش سیاه نمیکنه ولی دو تا دندون جلوش قهوه‌ای شده بود مسواک با خمیردند ...

فلوراید تراپی چ جوریه عزیزم منم ۵ شنب میبرمش پیش!دندون پزشک اخه ب شدت از دکتر هم میترسه میدونم اصلا همکاری نمیکنه 

فلوراید تراپی برا همه بچه ها لازمه؟ هزینش چقده؟ من پسرم سه سالشه تا حالا نبردم دندون پزشکی

والا من پسرم دو سال و دوماهشه

دخترمو برا معاینه میبردیم دکترش گفت بچه دندونش ک درمیاد باید چند ماه یبار چک بشه☹️

بعد دندون پسرمو نشونش دادم من مسواک خالی براش میزدم گفت ی ماه با خمیردندون مسواک بزن بعد بیار برا فلوراید

۱۵۰۰ گرفت گفت سه ماه دیگه ببریم چک کنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
کلسیم نمی‌ذاره آهن جذب سه😐

عه؟ولی مامان من میخورد ،اتفاقا مانان من بشدت فقر اهن داشت ولی با شیر خورد سریع اهنش اومد بالا.البته اون شربت اهن معمولی نبود.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.