2777
2789
عنوان

کسی دندون شیری بچه ش رو عصب کشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اذیت نشد بچه تون؟با بیهوشی انجام دادید؟

نه حای خوب بری اوکی

من بچه ام از اوناست که خیلی حس بزرگی داره 😂😍

من و از اتاق بیرون کرد 🥴

با سوزن بی حسش کرد قبلش با ژل بیحس کرد بعد سوزن زد بهش

نه حای خوب بری اوکیمن بچه ام از اوناست که خیلی حس بزرگی داره 😂😍من و از اتاق بیرون کرد 🥴با سوزن بی ...

پارسال یه دندونش رو کشیدیم براش 

چون دندون شیری لق نشده بود و دندون دائمش داشت کج در میومد

اونو همکاری کرد

اما عصب کشی تایمش طولانیه و وسیله های بیشتری میره تو دهنش،،نمیدونم می‌شینه یا نه.....

نه حای خوب بری اوکیمن بچه ام از اوناست که خیلی حس بزرگی داره 😂😍من و از اتاق بیرون کرد 🥴با سوزن بی ...

آخه پسرم فقط دوبار گفت خیلی کم درد میکنه 

فکر نمیکردم عصب کشی بخاد 

پارسال یه دندونش رو کشیدیم براش چون دندون شیری لق نشده بود و دندون دائمش داشت کج در میومداونو همکاری ...

پسرم نذاشت من پیشش بمونم

ولی زمانش اندازه دندون بزرگسال طول نکشید

دکتر هم بهش ی اینه دندون جایزه داد رو هوای اون همکاری کرد

پسرم نذاشت من پیشش بمونمولی زمانش اندازه دندون بزرگسال طول نکشیددکتر هم بهش ی اینه دندون جایزه داد ر ...

دکتر پسر منم همیشه استیکر و مداد و... جایزه میده بهش

پسرمم خیلی دوستش داره

دندونش رو هم خیلی عالی کشید براش

اصلا نذاشت آمپول بی حسی رو ببینه و دستش رو میگرفت جلوی چشماش

اما عصب کشی چون طولانی تره،نگرانم

دکتر پسر منم همیشه استیکر و مداد و... جایزه میده بهشپسرمم خیلی دوستش دارهدندونش رو هم خیلی عالی کشید ...

من میگم تا میشه باید نگه داشت دندون رو

مثلا اون دندونی که قراره 12 سالگی بیفته اگه جاش خالی باشه بچه موقع غذا خوردن درست نمیتونه بجو و درسته قورت میده و اینده معده درد میگیره و مشکلات گوارشی

عصب کشی بچه ها با بزرگ ها فرق داره تایمش هم کمتر بود از بچه ی من

من میگم تا میشه باید نگه داشت دندون رومثلا اون دندونی که قراره 12 سالگی بیفته اگه جاش خالی باشه بچه ...

بله منم موافقم باهاتون...

حالا یه کلینیک دندان پزشکی کودکان دیگه هم میشناسم

عکسش رو میبرم ببینم چی میگن

خب بكشن واقعيت من تابحال نشنيدم دندون بچه توي اين سن تا اين حد خراب بشه تعجب كردم كه نكنه فقط بخاطر ...

دندون شیری بچه اگر کشیده بشه باید فضای نگه دارنده بزارن

چون فک بچه خراب میشه 

دندون دائمیش بد در میاد