2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جوری کارش خود تون انجام دادین؟مطمعنه؟

آره 

کارهاش زیاده 

مثلاً دستور آشپزی بفرستی 10-20 هزار تومن پول میده 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

اولین بار شنیدم جالب بود ...چطورس واریز میکنن؟!

خودشون معرفی نامه میدن که کدوم بانک حساب باز کنی ، بعد همون حساب پول واریز میکنن 

شماره حساب های قبلی هم قبول نمیکنه 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

خودشون معرفی نامه میدن که کدوم بانک حساب باز کنی ، بعد همون حساب پول واریز میکنن شماره حساب های قبلی ...

چقدر میشه ازش درامد داشت!البته من خودمم شاغلم .... واسه دوستم میپرسم بتونه انجام بده 

چقدر میشه ازش درامد داشت!البته من خودمم شاغلم .... واسه دوستم میپرسم بتونه انجام بده

من خودم ماهی 8میلیون دارم ، البته من تنوع کاری م زیاده 

مثلا میشه یه کار دیگه اش رو هم بگی؟

من ی خودم ی جا کار میکنم ولی اگر زیر ۳۰ سالی میتونی درخواست بدی و لپ تاپم میخاد ولی معتبره بیمه و بیمه تکمیلیم میکنن ...اگر استانتون نیرو بخاد رزومه بدی شاید تونستی وارد شی

مثلا میشه یه کار دیگه اش رو هم بگی؟

عکاسی ،

هر عکس بفرستی پول میده 

یا خلاصه کتاب های درسی بفرستی 

یا حاشیه دفتر ها نقاشی کنی 700-800 میده هر دفتر 

لپ تاپ دارم ولی برای چی؟

سرچ کن کارشناس مرکز تماس ایرانسل دورکاری اسم استانتونم بزن ..ای استخدام داره اگهیشو....اگر نیرو خواستن رزومه بده پشتیبانی کار میکنی تو خونه انجام میدی ی وقتایی میگن بیای شرکت همش دورکاری میکنی خوبه