کلاس هفتم هستم و کارنامم رو قراره تا دو سه روز دیگه بهم بدن حالا من تو یه چیزی موندم. این کارنامهای که قراره بدن سه تا ستون داره یکی ستون مستمر حالا نمیدونم که تو کارنامه چه چیزی اسمشو گذاشتن ولی میدونم که مستمره یکیش نمره برگه خرداد ماهه که دقیقاً نمرهای که تو برگه به دست اومده رو میذارن توی اون ستون و یه ستون هم نمره کل هست که جمع نمره مستمر و نمره برگه هست که باهم جمع میشن تقسیم بر دو میشن و زیر هر ستون معدل رو نوشته حالا میخوام بدونم کدوم ستون مهمه و کدوم ستون قابل توجهم باشه بیشتر؟
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/16365365گلم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا؟🫠
زدم عزیزم
بهتر شد پدرت؟
ببین هر تاپیکی ک میخوای حذف کنی روزای زوج از ساعت 10 صبح تا 12 بفرست برای نی نی یار لینکشو برات پاک میکنه
با گزارش امکان داره تعلیق شی
فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱